網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年7月15日 星期一

何雁詩:士別三日!何雁詩奪高球業餘公開賽冠軍 __,何雁詩,

何雁詩真係叻!歌手何雁詩到電台受訪,近年重拾球桿的她日前在「香港女子業餘公開賽」奪冠,她表示今次贏到自己都嚇一跳。今次公開賽有其他國籍選手,能夠摘冠她 ...


何雁詩真係叻!


歌手何雁詩到電台受訪,近年重拾球桿的她日前在「香港女子業餘公開賽」奪冠,她表示今次贏到自己都嚇一跳。

今次公開賽有其他國籍選手,能夠摘冠她令非常開心:「除咗自己有得贏,叫做幫香港爭番一口氣,(比賽過程順唔順利?)今次都算順利,雖然中間有一、兩日天氣唔係咁好,成日落雨大雨,但自己嘅表現係達標,可能其他人會有少少受天氣影響打得唔好,但我算穩定,所以贏咗,我到依家都未接受到,贏咗好似發緊夢。」問可會同跟家人、男友鄭俊弘一齊慶祝?她表示暫時未,不過爸爸媽媽都會想搞個慶祝Dinner,何母亦於同一個比賽另一個組別都贏了第三名,可以一齊慶祝!

最近她要宣傳新歌「包庇」,又要打golf,忙得要命,她說:「呢個月我出埠打咗四個比賽,嚟緊會再去越南打比賽。」

---------------

立即參加「賞您睇」:http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...