網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年7月30日 星期二

張景淳:「三角戀」玩完!張景淳寄情工作 Hana跳開心舞療情傷 __,張景淳,

幾時都話專注工作的男人最靚仔。幾時都話認真工作嘅男人最迷人,好似正為《愛.回家之開心速遞》拍攝的「龔燁」張景淳就一身藍色西裝睇住劇本,而佢仲將重要地方 ...


幾時都話專注工作的男人最靚仔。


幾時都話認真工作嘅男人最迷人,好似正為《愛.回家之開心速遞》拍攝的「龔燁」張景淳就一身藍色西裝睇住劇本,而佢仲將重要地方用黃色螢光筆highlight,眼神非常專注地閱讀,自自然然咁散發出男士魅力,難怪「熊若水」呂慧儀暈得一陣陣。

早前張景淳被質疑一腳踏兩船,游走於呂慧儀及菊梓喬(Hana)之間,後來佢澄清同兩女都只係朋友關係,而佢就話寄情於工作,睇嚟張景淳真係說到做到,專心咁演好劇集喎。而佢緋聞女友Hana取消關注男方後,就用跳舞療情傷,佢話:「當我壓力大時我會⋯唱歌同跳開心舞」

而網友見到呢輯相都大讚景淳靚仔:「這輯相,龔生完全散發出『自信的光芒』」、「最鍾意第二張相,因為專注、認真工作中的男人最具魅力」。網友都話唔知《愛.回家》拍緊咩劇情呢?真係好令人期待。

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh 

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...