2019年9月6日 星期五

《閨蜜睡房》:【閨蜜睡房】估佢唔到!阮兆祥童年夢想係? __,阮兆祥,

祥仔享受追夢過程,不看結果。藝人阮兆祥(祥仔)入行多年,近日推出新歌《大夢想家》,正是他當刻的心聲。早前他接受東網巨星炮製的節目「海馬牌床褥特約」《閨 ...


祥仔享受追夢過程,不看結果。


藝人阮兆祥(祥仔)入行多年,近日推出新歌《大夢想家》,正是他當刻的心聲。早前他接受東網巨星炮製的節目「海馬牌床褥特約」《閨蜜睡房》之Brother來了訪問,每逢星期五、六、日更新一集,他跟主持人俞詠文(Angela)提到再度出唱片及開演唱會,他坦言:「我唔知道追逐夢想之後,呢件事成唔成功,唔知道最後大家嘅反應係點,但係我自己嘅角度係,希望享受整個追夢過程,不看結果。」


祥仔更自爆一個鮮為人知的童年夢想,原來祥仔曾經想做神父,認真估唔到,想知道祥仔點講,就要留意《閨蜜睡房》喇!


---------------
立即參加「賞您睇」: https://tinyurl.com/y2e6pmwk
Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。



來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...