2015年3月13日 星期五

王宗堯男神是這樣溝女的 [忽然1周 - 1024] 王宗堯,MW,



後尾,男神發現咗媽咪姐,有啲尷尬!傻豬嚟嘅, 36歲仔,唔溝女先唔正常啦。

媽咪姐

王宗堯男神是這樣溝女的

《選戰》男神王宗堯呢期忙住拍港台劇,又要宣傳港視新劇《導火新聞線》,話自己無時間識女仔拍拖喎,仲呻話「依家啲女仔好犀利,好快就俾人搶咗!」之不過呢,又俾我媽咪姐見到佢向董敏莉個靚女 friend出手噃。








不得不讚嘅係,男神係好明白女性心理嘅,又夠晒主動。佢先用影相嚟拉近大家嘅距離,再愈挨愈埋,終於又可以進一步了解吓。呢個過程要幾耐?噢, 5分鐘啫! Well,男神喎,慢咗嘞。

王宗堯、董敏莉同另一個靚女坐喺商場 cafe研究手機。

合照熱身

跟住王生叫人幫佢哋合照,好親密呢!

貼頭睇相

之後男神再 9秒 9坐近目標,嚟個頭貼頭睇相, sweet到呢!再揸機幫目標影沙龍,貼心啊。

你咁型,實掂

鍾意就快D Share啦!