2015年7月8日 星期三

E奶對E奶 雞排妹去書展刮半百羅霖 雞排妹,鄭家純,羅霖,





其他影片:>>






仲有一個星期書展開鑼啦! 今年書展繼續都有唔少嫩模出寫真,老老實實,自從冇咗Angelababy同埋娜姐周秀娜之後,書展嘅寫真由一班騎呢嫩模頂上,大家除咗睇佢哋身材之外,佢哋叫咩名真係講唔出。

今年就唔同啦! 有50歲羅霖拋胸出寫真,E奶依然堅挺,論話題、論身型,絕對唔輸比一班妹妹仔! 當然如果你覺得羅霖太重口味,仲有選擇! 就係大家都熟識嘅雞排妹鄭家純啦! 雞排妹21歲,年齡比起羅霖年輕一倍,一向言論惹火嘅雞排妹,今次再以過江龍身份挑戰一眾火辣「靚」模,佢又點睇呢?

「我知道書展很大競爭,每年都有些會用特殊的方式令自己上版面,我呢,不需說(宣傳)什麼,大家都灌水(有好多意見),所以不說什麼喇(宣傳),由他們(出版商)想吧!」雞排妹說。

雞排妹對自己絕對充滿信心,完全無視一眾嫩模嘅威脅! 不過真正勁敵,要數一定係羅霖,50歲推噴血寫真,雞排妹睇完對方啲相之後,又點講對手先?佢話︰「我覺得人在那一個年紀,有自信都是很棒的事情,我剛才說我覺得每一個女性,不管在那一個年齡層,或者說身高啦,身材、樣貌都有她的美,我很期待書展那天可以看她本人!(會專登去搵羅霖見一面?)會呀!會呀!我會去她的攤位拜訪!」

今次50歲羅霖 同21歲雞排妹,究竟大家又點揀先?

鍾意就快D Share啦!