2015年12月8日 星期二

19歲巨乳台妹 著背心做gym俾你睇 __,

《壹》仔知自己肥,要做運動,不過而家天氣開始凍,真係冇乜心機做。如果有呢個台妹陪《壹》仔做gym,肯肯定會即刻換衫做運動,仲要舉兩吓重就已經熱血沸騰。講緊嘅就係呢個19歲台妹沈琪琪,佢前日(周日、12月6日)將自己喺台北做gym嘅片擺上自己facebook專頁。未睇片,淨係睇佢同教練張合照,已經不得了,桃紅色運動小背心加條運動褲,逼爆上圍同22吋小蠻腰表露無遺。上圍好爆?佢句caption仲爆:「 ...




其他影片:>>






《壹》仔知自己肥,要做運動,不過而家天氣開始凍,真係冇乜心機做。如果有呢個台妹陪《壹》仔做gym,肯肯定會即刻換衫做運動,仲要舉兩吓重就已經熱血沸騰。

講緊嘅就係呢個19歲台妹沈琪琪,佢前日(周日、12月6日)將自己喺台北做gym嘅片擺上自己facebook專頁。未睇片,淨係睇佢同教練張合照,已經不得了,桃紅色運動小背心加條運動褲,逼爆上圍同22吋小蠻腰表露無遺。上圍好爆?佢句caption仲爆:「謝謝今日教練操爆我」。嘩!個教練操操操操操爆你咩呀?

講咁多,直接睇片好似實際啲。只見鏡頭成日對正佢對波嚟影,台妹每做一吓,對人間胸器就逼去鏡頭度,搞到《壹》仔都覺得好逼,抖唔到氣。咁先係正確嘅拍攝方法嚟㗎嘛!

圖片來源:沈琪琪facebook專頁

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...