2016年1月20日 星期三

香港時裝節 人妻Rosemary真空上陣透波光 __,Rosemary,

Rosemary度完蜜月之後更加索,真空上陣騷真本錢。next1/1preRosemary與馬詩慧一同出席香港時裝節。next1/1preRosemary表示度了一個月蜜月,超開心。next1/1preRosemary索爆身材吸睛!next1/1preRosemary表示唔心急生BB。next1/1pre談及性感出席活動,Rosemary說:「老公好支持我所有嘅嘢。」next1/1pre名模Ros ...


Rosemary度完蜜月之後更加索,真空上陣騷真本錢。

next 1/1 pre

Rosemary與馬詩慧一同出席香港時裝節。

next 1/1 pre

Rosemary表示度了一個月蜜月,超開心。

next 1/1 pre

Rosemary索爆身材吸睛!

next 1/1 pre

Rosemary表示唔心急生BB。

next 1/1 pre

談及性感出席活動,Rosemary說:「老公好支持我所有嘅嘢。」

next 1/1 pre

名模Rosemary出席香港時裝節,她表示跟老公Jason剛度完一個月蜜月回港:「去咗泰國、加拿大滑雪,我哋坐直升機去到山頂滑落嚟,但我只係beginner(初學者),所以唔夠膽冇滑到,但Jason係expert level(專家級),佢好叻滑雪,但我嗰陣都好擔心佢返唔到嚟,依家返咗香港,就返回咗現實(唔捨得?)唔係,可以畀我畀心機去為未來同家庭努力做嘢。(有冇製造蜜月BB?)冇,唔急有BB,因為已經同Jason有協議,生BB責任好大,要從長計議。」

身穿連身裙上陣的Rosemary,從袖口位旁邊透出「波光」,問到是否真空上陣?她說:「係,冇位戴Bra。(Jason會唔會唔畀你咁性感?)佢好支持我所有嘅嘢,但要睇level,有試過着到咁,佢話要陪我出街。」

最強娛樂APP《東網巨星》,除咗特備遊戲節目《巨星放題》外,每個禮拜都仲有好多其他精彩娛樂節目。預知未來,相信好多人都希望做到,《東網巨星》APP其中一個重點節目《玄學星相》,除咗教識大家點樣催吉避凶,仲會以玄學角度,幫大家八盡每周娛樂熱話㗎!

最強娛樂APP「東網巨星」下載連結:

http://on.cc/redirect/entertainment


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!