網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2016年5月7日 星期六

【低胸晒線】張秀文見到達哥諗起蔡思貝 __,蔡思貝,張秀文,林慧韡,達哥,

張秀文話見到達哥就諗起蔡思貝。以34D導彈身材被封為無綫新一代咪神的張秀文,穿上粉紅色低胸tubedress,晒事業線現身灣仔電腦城,與Game界猛人林慧韡(達哥),出席電玩宣傳。見到達哥就諗起蔡思貝港姐蔡思貝去年也曾在此商場與達哥出席活動,秀文謙稱不是取代蔡思貝,她說:「唔係取代佢,不過我見到達哥都諗起佢。(你咁講唔怕佢嬲?)我羨慕佢就真,人哋話男生女相或女生男相都係好架,我覺得佢似木村拓哉,多 ...


張秀文話見到達哥就諗起蔡思貝。

以34D導彈身材被封為無綫新一代咪神的張秀文,穿上粉紅色低胸tube dress,晒事業線現身灣仔電腦城,與Game界猛人林慧韡(達哥),出席電玩宣傳。

見到達哥就諗起蔡思貝

港姐蔡思貝去年也曾在此商場與達哥出席活動,秀文謙稱不是取代蔡思貝,她說:「唔係取代佢,不過我見到達哥都諗起佢。(你咁講唔怕佢嬲?)我羨慕佢就真,人哋話男生女相或女生男相都係好架,我覺得佢似木村拓哉,多過似達哥。(酬勞好,唔介意性感?)酬勞OK呀,正常價,同平時差唔多,我最高興係多咗機會同大家見面。」

秀文又自爆愛打機,她說:「睇唔出呢?我細個就同阿哥打機,打過《街頭霸王》,中學時仲同啲同學去網吧打online game,試過媽咪唔喺屋企,最長打13、14個鐘,唔使食、飲、去廁所,完全投入打機世界。(唔驚第時男友怪你掛住打機?)吓,乜啲男仔唔係鍾意女友都打機嘅咩?」

唔敢同女神謝安琪相提並論

提到日前被《東網》野生捕獲她Shopping時穿着密實,但上圍依然逼爆(新聞連結: http://goo.gl/2uwZuw ),秀文說:「咁啱嗰日同個好耐冇見女仔friend約下午茶,大家話扮靚啲出嚟,點知被記者影到,好彩有扮靚咋,如果平時我隨便着條牛仔褲就算。(被讚似謝安琪?)我有留意佢喺《殭》嘅演出,佢喊戲同激動戲都做得好好,我唔敢同女神相提並論,我最多都只係『女神0.1』。」

達哥先後與蔡思貝及張秀文合作,他說:「同秀文都幾好呀,新鮮啲,可以有啲即興嘢。(你之前去日本出席Game Show?)係呀,唱咗首日文歌,去咗一個禮拜,工作完周圍行吓咁。(有冇機會去日本Game壇發展?)睇緣份」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!