2016年5月5日 星期四

一部《殭》打殘女神 謝安琪做番張 C9 [壹週刊 - 1365] __,《殭》,女神,謝安琪,M1,

阿Kay宣布暫別樂壇做番「張師奶」,但出入依舊有助手陪實。同你吟一吟一部《殭》打殘女神 謝安琪做番張C9本來俾人封為「人妻女神」嘅謝安琪(Kay),一部《殭》就搞到佢「女神」地位不保,被網民狂插。做完演唱會後宣布暫別樂壇一年嘅阿Kay要匿埋避風頭,冇得做女神惟有做番「張師奶」,家陣就享受緊悠長假期等再生仔,不過早幾日《壹》仔就見到阿Kay撇低囝囝現身中環shopping,話就話隱退過「貼地」生活, ...


阿 Kay宣布暫別樂壇做番「張師奶」,但出入依舊有助手陪實。

同你吟一吟

一部《殭》打殘女神 謝安琪做番張 C9

本來俾人封為「人妻女神」嘅謝安琪( Kay),一部《殭》就搞到佢「女神」地位不保,被網民狂插。

做完演唱會後宣布暫別樂壇一年嘅阿 Kay要匿埋避風頭,冇得做女神惟有做番「張師奶」,家陣就享受緊悠長假期等再生仔,不過早幾日《壹》仔就見到阿 Kay撇低囝囝現身中環 shopping,話就話隱退過「貼地」生活,但阿 Kay依舊有助手陪住出巡,走嗰陣見保母車遲遲未到,阿 Kay就有啲𤷪薑,叫助手打去催促司機,唔通趕住返去造人?

阿 Kay心急叫助手打電話催促司機。

保母車遲遲未到,阿 Kay勁𤷪薑。

雖然被網民抨擊,但有老公張繼聰出言維護,謝安琪冧爆!

謝安琪在劇集《殭》被批評樣貌「硬膠」兼演得生硬造作,更有網民揶揄「師奶扮少女」,令人吃不消。

早前阿 Kay開騷,囝囝張瞻亦有上台演出,搶盡風頭。

阿 Kay谷胸自摸,為暫別工作「豁」出去。

撰文:八珍


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...