2016年8月22日 星期一

名人:19歲影全裸 Lea T.噴血水着超索 __,Lea T.,

超索,身材勁好!擁有34C上圍及健美身形的斯洛伐克索模LeaT.,從不吝嗇騷身材,在社交網站Instagram上的性感照多得令網民流一地鼻血。不過,相比性感,Lea更喜歡別人以Sporty形容自己,她又指自己的性感相全出於工作需要,並自嘲對性感的定義跟香港人不一樣,她說:「香港人鍾意大胸,覺得大胸就係性感,但我唔認為係。我好滿意自己個胸,有時甚至覺得太大,因為做內衣騷嘅時候,個胸都會跑出來。而我好 ...


超索,身材勁好!

擁有34C上圍及健美身形的斯洛伐克索模Lea T.,從不吝嗇騷身材,在社交網站Instagram上的性感照多得令網民流一地鼻血。不過,相比性感,Lea更喜歡別人以Sporty形容自己,她又指自己的性感相全出於工作需要,並自嘲對性感的定義跟香港人不一樣,她說:「香港人鍾意大胸,覺得大胸就係性感,但我唔認為係。我好滿意自己個胸,有時甚至覺得太大,因為做內衣騷嘅時候,個胸都會跑出來。而我好鍾意做內衣騷,因為無論係髮型定係化妝,都會整得好靚,好有女人味,我嘅心願係成為Victoria Secret嘅模特兒。」

半裸濕濕碎

談到推出寫真的話題,Lea對於本地𡃁模出寫真的風氣不太明白,她笑着反問:「係咪真係有人買?我只係想幫大品牌影相,整靚自己份履歷。」她稱早在19歲時已拍過全裸照,她揚言只要有好的攝影師,影甚麼也可以,就算半裸也只是濕濕碎:「喺歐洲嘅沙灘,個個都係半裸上身曬太陽,好平常。我覺得人嘅身體係好天然,應該要對自己嘅身體覺得舒服同有自信。

唔鍾意戴Bra

她又謂未明白香港文化:「我真係好唔鍾意着bra,但我喺香港如果着住件白色t-shirt而唔戴bra出街,啲人就會望住我,覺得我好似做錯事咁,但我其實係冇裸露身體任何一部分。仲有好多嘢我都唔明,例如香港人出街一定要擔遮,好似太陽係你嘅敵人咁,又或者我拖住隻大狗出街,啲人就會好驚。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...