2017年2月15日 星期三

咪咪不見了!周秀娜話自己肥咗 __,周秀娜,

周秀娜咪咪縮晒水!藝人周秀娜情人節出席活動,向來是有料之人她,穿着低胸裙子的她「咪咪」縮水不少!她說:「咁我應該開心喎,因為其實我係肥咗,不過我都唔想咁澎湃,唔使成日咁澎湃,靚就得啦!」她表示早前去台灣吃多了,原本裙子是有鬆動的,但剛才穿上時側邊拉鍊卻爆了,相信胖了不少。談到情人節如何慶祝?周秀娜笑言有追求者約會,但認為節日敏感,為免惹誤會,故一律拒絕約會,擇日再來。她說:「今年會放寛啲約男仔,以 ...


周秀娜咪咪縮晒水!藝人周秀娜情人節出席活動,向來是有料之人她,穿着低胸裙子的她「咪咪」縮水不少!她說:「咁我應該開心喎,因為其實我係肥咗,不過我都唔想咁澎湃,唔使成日咁澎湃,靚就得」她表示早前去台灣吃多了,原本裙子是有鬆動的,但剛才穿上時側邊拉鍊卻爆了,相信胖了不少。談到情人節如何慶祝?周秀娜笑言有追求者約會,但認為節日敏感,為免惹誤會,故一律拒絕約會,擇日再來。她說:「今年會放寛啲約男仔,以 ...


周秀娜咪咪縮晒水!

藝人周秀娜情人節出席活動,向來是有料之人她,穿着低胸裙子的她「咪咪」縮水不少!她說:「咁我應該開心喎,因為其實我係肥咗,不過我都唔想咁澎湃,唔使成日咁澎湃,靚就得」她表示早前去台灣吃多了,原本裙子是有鬆動的,但剛才穿上時側邊拉鍊卻爆了,相信胖了不少。

談到情人節如何慶祝?周秀娜笑言有追求者約會,但認為節日敏感,為免惹誤會,故一律拒絕約會,擇日再來。她說:「今年會放寛啲約男仔,以前有人約覺得唔係做嘢就會推,依家覺得可以出多啲去,識多啲人,費事成日畀人話dry不過媽咪幫我求咗籤,話我唔可以心急,總會遇到。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!