2018年7月31日 星期二

貝依霖疑似走光露乳暈 網民指博上位:特登露? __,

貝依霖
貝依霖疑似走光露乳暈網民指博上位:特登露?自從杜汶澤升呢做老闆後,就不斷為自己新公司甚至自己聘請有樣有身材的員工,繼24歲的後,近日再請多一個私人女秒 ...


貝依霖疑似走光露乳暈 網民指博上位:特登露?



自從杜汶澤升呢做老闆後,就不斷為自己新公司甚至自己聘請有樣有身材的員工,繼24歲的後,近日再請多一個私人女秒書莊端兒。不過,最近有傳指貝依霖為求上位,而爆出疑似露乳暈事件!

撰文:東方新地|原文:對白Cap圖王|圖片:Facebook、Instagram





杜汶澤升呢做老闆

杜汶澤自從與朋友集質七位數字開新公司後,升呢做老闆,但仍親力親為做自家新網台「杜汶澤喱騷Chapman To’s late show」,並利用網媒實行為自己製造熱話自己兼做埋宣傳。唔知係咪想成功引起大家嘅關注,所以杜汶澤一直聘請嘅新員工個個都勁好身材,就好似首名實習生楊浩兒(Manchester)。





A post shared by (@hoyiyeung) on







A post shared by (@hoyiyeung) on



望見Manchester一身蜜糖膚色感覺健康,擁有豐滿上圍,可惜據聞呢位實習生唔鍾意講性,所以好快就辭職。





A post shared by (@hoyiyeung) on



不過,一個走總會有另一個補上。冇耐,杜汶澤搵到24歲嘅貝依霖番嚟開工,並喺美食節目《為何深夜總是餓》中,以低胸上陣做助手教烹飪,又喺《今晚poke嘢夜唔夜》大膽探討性話題!





A post shared by (@chantalebelle) on







A post shared by (@chantalebelle) on



杜汶澤私人女秘書莊端兒

不過,杜汶澤呢排又再聘請一位擁有導彈級身材嘅莊端兒做私人女秘書,同時亦會喺全新資訊性live節目《壹鳩大事回顧》中出現。當時,杜汶澤仲驚自己老婆阿田會對呢位新秘書有意見,皆因莊端兒名副其實係個double may!





A post shared by (@tochapman_1999) on







A post shared by (@xeniachong) on



貝依霖疑似露乳暈

有見及此,貝依霖可能眼見勢色唔對路,於是最近就出招為自己喺老闆杜汶澤心入面搶番啲分,嚟招露點點!從相中可見,貝依霖疑似露乳暈!





A post shared by (@tochapman_1999) on



結果,相一出就引嚟唔少網民嘅注意及紛紛留言,而貝依霖就澄清自己冇露暈,只係個bra嘅lace,指大家誤會咗。



貝依霖示範日式綁縛

《杜汶澤 喱騷》好睇在夠出位,內容夠爆,早排阿澤喺FB上載幾張節目照,見到貝依霖著上一件類似忍者服的超性感裝束,露出成對白滑大腿同遮都遮唔住的逼爆上圍,更被阿澤綁起吊高!阿澤仲搞笑留言話:「就快又到端午節嘞!為咗應節,我決定要去學紮糭,適逢阿貝依霖佢呢排好似有啲曵曵豬…….所以一於當佢咸肉糭咁紮!」

貝依霖

貝依霖著到咁跪喺度,準備被調教?

貝依霖



腿張開 無得輸

原來係節目請來繩縛師Rika彌紗示範日式綁縛,阿澤和貝依霖都有輪流做示範,不過相信觀眾都無專心聽講解㗎啦,因為雙眼根本離唔開貝依霖副Body!豐滿上圍不停在鏡頭前搖擺,一雙有肉地的白滑大腿被紮起,情色感爆燈!

 



貝依霖有舖露股癮

其實貝依霖都作風出位都唔係咩新鮮事,仲向來有舖露股癮,之前都試過好幾次喺社交網晒靚股,睇到男士們流晒鼻血!

 



鋼管舞女神

其實貝依霖早年參加内地節目《Hello!女神》後一炮而紅,更加被稱讚外貌甜美,酷似林依晨,IG即時多咗唔少粉絲。Chantale不時都會上載大的跳鋼管舞照片同影片,跳鋼管舞誘人至極,果然係性感尤物!



23歲青春無敵

1994年出世的貝依霖現時只係23歲,青春無敵,有樣有身材,眼大大笑容甜美,希望將來有更多機會見到佢



電影演學生妹

去年喺《初戀日記:賤男蜜擾》亦有份演出,唔好睇Chantale着起校服上嚟斯斯文文,清純至極,其實劇中演出十分大膽!有一幕係着性感內衣喺床上勾引馬志威,仲喺身上綁紅絲帶要馬志威玩「拆禮物」,性感程度令人乍舌。










鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...