2018年9月26日 星期三

結婚8年 高齡懷孕 44歲利嘉兒 誕7.2磅囡囡 __,利嘉兒,

利嘉兒
結婚8年高齡懷孕44歲利嘉兒誕7.2磅囡囡44歲利嘉兒(Lily)同製衣商人老公Bong結婚8年,今年初Lily宣布高齡懷孕,上周三(9月19日)佢喺 ...


結婚8年 高齡懷孕 44歲利嘉兒 誕7.2磅囡囡



44歲利嘉兒(Lily)同製衣商人老公Bong結婚8年,今年初Lily宣布高齡懷孕,上周三(9月19日)佢喺舊山頂道嘉諾撒醫院誕下女兒,B女重7.2磅,母女平安,仲趕及中秋前出院,真係好開心呀!

撰文:東方新地





44歲利嘉兒 誕7.2磅囡囡

利嘉兒(Lily)與老公Bong結婚8年,今日,佢宣布終於生咗B女喇!原來Lily於上星期三在舊山頂道嘉諾撒醫院為從商的丈夫誕下女兒,BB重7.2磅,已改名為劉書雅,英文名叫Karyssa。

利嘉兒
利嘉兒高齡誕B女,BB好靚好多頭髮,恭喜Lily!



B女喺中秋前出世,Lily可以出院回家慶祝,首次一家三口過中秋節,真係恭喜晒!

B女已改名為劉書雅,英文名Karyssa。





利嘉兒 自爆曾兩次小產

現年44歲的利嘉兒(Lily)2010年下嫁從事製衣有米老公後,努力多年終於造人成功,之前呢位孕媽出席時裝展,扮到靚一靚出席,有老公傍實到場,更乖乖穿上平底鞋,利嘉兒笑謂見到鍾嘉欣陀B 5個多月依然弗爆好生羨慕,自己4個月肚比嘉欣更大﹗

Lily又爆當日陪她出席活動嘅老公超級緊張,禁止她染髮、塗甲油同化妝,不過Lily話:「我問准醫生,話check清楚啲用品成份安全就冇問題﹗」



利嘉兒一臉喜悅公布喜訊,但原來結婚八年曾試過兩次小,Lily話:「之前失去BB時,我好唔開心,爆喊,醫生話查唔出咩原因。後來,我好努力調理身體,兩年後再有咗,但又冇咗,真係好有陰影,好驚。今次終於成功,因為我屬高齡產婦,醫生要我抽血,知道冇遺傳病,未問胎兒性別就放心離開,所以要下次產檢再問醫生係仔定女。」

利嘉兒

日前利嘉兒在社交網公布將為人母的喜訊,透露BB將在秋天出世﹗




未公布喜訊時,利嘉兒冇聽從老公的禁止令,穿上高踭鞋性感現身,難怪向來低調嘅老公當日前傍住利嘉兒現身時裝活動。

愛靚嘅利嘉兒上月慶祝生日時,依然腳踏四吋高踭鞋,她自言是一個唔乖嘅孕婦,懷胎初期因為胃口差而偷食雪糕。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...