2018年9月7日 星期五

Bob王祖藍激似清代真·妃嬪 有望拍《延禧》續集? __,Bob,《延禧》,林盛斌,王祖藍,祖藍,

Bob
Bob王祖藍激似清代真·妃嬪有望拍《延禧》續集?大熱劇《延禧攻略》雖然已在內地播完,不過熱潮絲毫未減,劇中一眾妃嬪宮女各具美態,仲有啲認真到爆的網友走 ...


Bob王祖藍激似清代真·妃嬪 有望拍《延禧》續集?



大熱劇《延禧攻略》雖然已在內地播完,不過熱潮絲毫未減,劇中一眾妃嬪宮女各具美態,仲有啲認真到爆的網友走去翻查歷史,睇番劇中角色的歷史原型!不過劇集同史實始終有段距離,近日更有人搵到兩張清代的妃嬪相,睇到網民O晒嘴,因為竟然同王祖藍及(林盛斌) 一模一樣!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、Instagram





Bob王祖藍激似清代真‧妃嬪 有望拍《延禧》續集?

無論係較早前的《深宮計》,定係現時喺大台熱播中的《延禧攻略》,都有唔少熱心網友走去翻查歷史,睇番劇中角色的歷史原型!其中當然有驚喜有失望,畢竟你無理由真係相信成個皇宮都係俊男美女啩?近日又有網友搵來兩張清代妃嬪相,但大家一睇,明明係…… 阿Bob同王祖藍嚟!





連阿Bob本人都忍唔住喺社交網呢張珍貴圖片,並留言:「如果《延禧攻略》開續集,我同祖藍冇理由冇份拍囉…..」有網友就笑說,如果真係阿Bob同祖藍扮妃子,乾隆會即刻駕崩都似!



大家覺得似唔似呢?

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...