網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年10月26日 星期五

簡直係人間胸器!《流行都市》彭慧中試著婚紗心口最吸睛 __,彭慧中,《流行都市》,

彭慧中feature
簡直係人間胸器!《流行都市》彭慧中試著婚紗心口最吸睛近日彭慧中喺節目《流行都市》試婚紗,試著一款心型領口嘅婚紗,不過最吸睛嘅唔係件婚紗,而係彭慧中嘅事 ...


簡直係人間胸器!《流行都市》彭慧中試著婚紗心口最吸睛



近日彭慧中喺節目《流行都市》試婚紗,試著一款心型領口嘅婚紗,不過最吸睛嘅唔係件婚紗,而係彭慧中嘅事業線啊!

撰文:娛聞樂|圖片:節目截圖 |編輯:東方新地





《流行都市》彭慧中試著婚紗心口最吸睛

《都市閒情》自從改名《流行都市》後有冇潮到就唔知喇,不過好在一眾巴打嘅女神彭慧中仲有份,今次佢試婚紗對Y字波真係令人睇到著晒迷!

《流行都市》



《都市閒情》女神彭慧中

彭慧中曾參選2010年港姐,火辣身材當時已經成為焦點,後來佢成為 《都市閒情》主持之一,雖然因為節目關係要保持端莊形象,上身要著得密密實實,不過彭慧中就成日著短裙騷美腿,睇到男士們心心眼!



激罕噴血泳衣照

平時唔常更新社交網的彭慧中,復活節假第一日就派禮物俾大家!相中見到彭慧中身穿泳裝坐喺石壆上,一雙長腿固然吸睛,不過都唔及件泳衣!泳衣設計中門大開,中間個窿由心口開到肚臍,只係有幾條繩遮一遮,酥胸半露,加下彭慧中眼鏡半除的神情,噴晒鼻血



彭慧中雖然出名有好身材,不過唔係成日會派福利,所以今次真係難得!



都市閒情

彭慧中經常被網民瘋狂Cap圖,不過呢張肯定最經典!


都市閒情

因為被人改成咁……


彭慧中《流行都市》繼續派福利 小背心做運動狂騷事業線

之前大家都會諗,轉做《流行都市》後,會唔會冇得再睇彭慧中派福利呢?不過大家可以放心!早前一集《流行都市》請來教練教大家做運動,主持們都一齊示範,彭慧中一邊做心口邊擺動,呢個時候大家對眼唔知望緊邊度呢?



女神彭慧中小背心上陣,呢個動作,呢個角度,實在精采!



之後再玩波波,見到彭慧中真做到濕晒,滿頭大汗,唔係揸流灘!

做到好辛苦咁喎?




2010年選港姐

彭慧中2010年時參選港姐,可惜最後三甲不入,同屆三甲為冠軍陳庭欣、亞軍張秀文及季軍莊思明。

彭慧中外在條件真係唔差!


激罕行泳衣騷

早年彭慧中更同台灣性感女神雞排妹(鄭家純) 一齊行泳衣騷,極罕有公開性感示人,往事只能回味!

鍾意就快D Share啦!