2018年11月20日 星期二

馮盈盈唔著底褲非第一人 真空透視女星仲有佢哋! __,馮盈盈,

透視
馮盈盈唔著底褲非第一人真空透視女星仲有佢哋!昨晚TVB,一襲噴血透視裙成為全城熱話,盈盈條裙側邊睇落完全真空,性感程度令人嘩然,佢仲係史上第一個唔著底 ...


馮盈盈唔著底褲非第一人 真空透視女星仲有佢哋!



昨晚TVB,一襲噴血透視裙成為全城熱話,盈盈條裙側邊睇落完全真空,性感程度令人嘩然,佢仲係史上第一個唔著底褲行紅地氈藝人!不過講到透視性感,盈盈喺圈中絕對唔係第一人,仲有以下呢幾位靚女!到底邊個透視得最靚呢?

撰文:東方新地|圖片:東方新地、Instagram、Facebook





每年台慶,大家最關注都係一眾女星喺紅地氈上鬥靚鬥性感,而今年全場最性感就一定非馮盈盈莫屬,條裙側邊睇落完全真空,噴血程度冠絕眾女藝人!馮盈盈仲透露為咗美感同線條,連條底褲都除咗,堅係全真空!

透視
馮盈盈呢晚去到盡呀!不停謀殺菲林。
透視

係咪好涼爽呢?


透視

大家覺得靚唔靚呢?


馮盈盈

兩邊真係咩都睇晒!



行起上嚟都要小心翼翼。



原來係老友麥明詩提議…

原來馮盈盈試衫時,麥明詩覺得有條底褲太礙眼,所以盈盈最後決定除咗佢!盈盈又話男友見到都呆咗,話着到咁會引人遐想。

麥明詩條裙其實都相當性感,但佢笑說見到馮盈盈後,頓時覺得自己好保守!


FYY MMC又嚟料

大家都知馮盈盈及麥明詩呢兩位港姐冠軍言論夠晒出位,今日麥明詩就喺IG分享一張與盈盈的合照,相中可見兩人企到好埋幾乎係胸貼胸,麥明詩就留言講返當時的真實對白:「記者:企埋啲喇;fyy&mmc:哎呀頂住咗添」點夠你哋玩呀?



#我唔悶你都悶啦

馮盈盈夜晚喺IG寫下感言,佢表示好榮幸做到台慶司儀及表演嘉賓,所以想有一個新鮮突破的造型,同時想突破框框、挑戰自己。而為了視覺效果更完美,盈盈事前努力節食及做運動,出到嚟的確冇得輸!


同淘寶「小姐」服裝撞款?

其實馮盈盈之前都預告過台慶會隆重其事,條裙係由以色列運到港,仲係一個大品牌,「好多人爭呢條裙!」不過有網民就喺淘寶網發現咗類似款式的裙,介紹仲話係「酒店夜總會小姐工作服」……

睇真啲,可能一望感覺有啲似,其實好多細節都唔同嘅,起碼冇盈盈條裙兩邊透視先!

「酒店夜總會小姐工作服」盛惠168人仔……


Janice Man「半裸」現身金像獎

不過講到真空唔著底褲行紅地氈,相信唔少人都會諗起另一索女Janice Man(文詠珊)!2016年金像獎頒獎禮當晚,有份角逐最佳女配角的Janice Man身穿極性感黑色Versus Versace 晚裝,大露背之餘亦露出整條美腿,右側睇幾乎係半裸咁滯!

單看上半身以為只係大露背?點止咁小兒科!


JM條裙腰間與右臀位只係以兩個金屬釦扣緊,側邊睇感覺實在係「赤裸裸」!



呢個角度睇真係鼻血狂噴!



當時JM同馮盈盈一樣,都大方承認連底褲都冇著~



越南模特兒更索?

JM條裙咁誇張,當時就有網民搵到一位越南模特兒Ngoc Trinh,佢曾經著過同一條晚裝裙,網民都大讚佢更索!因為相比起Ngoc Trinh的「有前有後」,Janice Man的瘦削身材似乎就比較輸蝕

越南模特兒Ngoc Trinh身材火辣,在當地有「比堅尼皇后」之稱。

身材又真係勁過JM嘅!


第二年玩透視誘惑

之後一年Janice Man亦有出席金像獎頒獎禮,透視誘惑索到爆,騷玉背晒長腿,不過比起前一年已經算多咗好多布



周汶錡 仙氣名模盡騷身材

2014年「 時裝.視野時裝秀及頒獎禮」酒會活動上,名模周汶錡就曾穿上一條黑色抹胸裝短裙,右邊條子露肉的設計性感誘人,更顯得周汶錡身材出眾,加上名模獨有的高貴氣質,成個造型簡直一流!

《我要做Model》鄭中基話齋,模特兒最重要係「氣質」!



同馮盈盈、JM條裙一樣咁噴血!



金像獎真空出「股」惑

之後去到2017年金像獎,大會「最佳衣着」評審周汶錡以一襲華麗透視長裙真空現身,大晒美臀及長腿,仲有個超級大露背,無論正面、側面及背面都係咁吸睛!難怪當時記者都話佢應該將「最佳衣着」獎頒俾自己。雖然去到最後,周汶錡選出的得獎者係林嘉欣。

除了夠性感,條裙仲帶有點點中國色彩,襯晒周汶錡!



名模氣質真係擋都擋唔住!



後面先係最吸睛!

出「股」惑!


G.E.M. 鄧紫棋 突然變高妹

原來仲有佢!阿G.E.M.(鄧紫棋) 曾幾何時被視為「時裝車禍」,衣著品味外人真係難以理解,不過近年已經好番好多,G.E.M. 今年初出席內地歌唱節目時,著上一條黑色高衩貼身裙,裙款同上文三位靚女著的有幾分似,當時又係被指冇著底褲!

身高157cm的阿G.E.M.留言大讚條裙,直言令佢睇起嚟好似有175cm!

大家覺得阿G.E.M.著成點?


驚嚇毛毛蟲透視

講到透視,阿G.E.M.呢條「毛毛蟲裙」都可謂經典!

密集恐懼症慎入!
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...