2018年11月20日 星期二

傳撻着姚子羚前度?湯洛雯 否認男方伸手摸大髀 __,湯洛雯,姚子羚,

傳撻着姚子羚前度?湯洛雯否認男方伸手摸大髀31歲無綫小花「靚湯」湯洛雯今年3月同拍拖4年多嘅羅天宇分手,雖然一直有傳兩人不捨對方有意復合,早前天宇的生 ...


傳撻着姚子羚前度?湯洛雯 否認男方伸手摸大髀



31歲無綫小花「靚湯」湯洛雯今年3月同拍拖4年多嘅羅天宇分手,雖然一直有傳兩人不捨對方有意復合,早前天宇的生日派對,靚湯都有出席,不過今日有報道指佢疑似撻着姚子羚的有米前度男友「的士邦」鄭子邦,二人的舉止親暱如情侶,不過靚湯否認有新歡……

撰文:東方新地  圖片:王大業IG





湯洛雯 傳撻着姚子羚前度

事緣有人向傳媒報料兼提供相片,稱目睹兩人日前深宵在銅鑼灣一樓上酒吧夜蒲,當晚兩人黐到實、貼晒身互摸,靚湯仲被𥄫到任由「的士邦」伸手摸大髀,而靚湯都有出手摸住佢條腰同背脊,親暱舉動如情侶。



靚湯接受傳媒訪問時否認拍拖,話當晚只係大家一班朋友出去慶祝朋友生日,同「的士邦」係朋友,靚湯仲堅稱自己仍然單身,又話如果有好消息(拍拖)一定會同大家分享。



講到點解啲相見男方下半身貼住佢?,靚湯就話明顯係角度,根本冇貼住,仲話畀人咁寫都有啲唔鍾意!










鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...