2018年11月22日 星期四

《後生仔》KOL去台慶冇星味 網民:X!以為係中學雞Grad Din! __,

後生仔
《後生仔》KOL去台慶冇星味網民:X!以為係中學雞GradDin!今年無綫50+1台慶,除了袁偉豪、黃智雯齊奪雙料視帝、視后外,最爆當然係馮盈盈真空行 ...


《後生仔》KOL去台慶冇星味 網民:X!以為係中學雞Grad Din!



今年無綫50+1台慶,除了袁偉豪、黃智雯齊奪雙料視帝、視后外,最爆當然係馮盈盈真空行紅地氈搶盡風頭!而台慶咁大件事,一班大家都未必記得名的《#後生仔傾吓偈》KOL亦奉命出鏡充撐場面,不過就有網民笑佢哋「似足中學生去畢業聚餐」、「一點星味也沒有」學人扮明星咁話!

原文:娛聞樂|圖片:東方新地、Instagram、Lihkg.com







無綫50+1台慶大日子

剛過去的星期一為TVB台慶大日子,全台上下藝人盛裝出席,逼爆舞台,一眾主持人當然企最前排,至於其他藝人的企位…… 就視乎你身份地位農夫〈風生水起〉歌詞都有講啦,有啲人係「頒獎典禮裡面 鏡頭唔影呢面 觀眾睇我唔見……」

一班大哥阿姐級人馬就可以企最前!

全台藝人出晒嚟,講真成晚未必好多人出到鏡!




《後生仔》KOL去台慶 被批冇星味

不過日前就有網民喺討論區表示,一班大家都未必記得名的《#後生仔傾吓偈》KOL原來亦奉命到台慶充撐場面,真係唔睇IG都唔知原來佢哋有份去,仲鬧爆佢哋衣著奇差,學人扮明星咁話!大家覺得係咪真係咁差呢?

後生仔

網民話以為係中學生去年Grad Din!
後生仔

始終又唔係明星,星味真係差啲啲……


真•中學Grad Din圖



羅詠怡(Kosa)俾人鬧得最勁:





呢位巴打好大怨氣喎!


網民繼續鬧!

2018年港姐冠軍陳曉華早前出席畢業禮,著畢業袍影咗唔少靚相~


不過人哋真係朋友嚟㗎嘛!冇話邊個黐邊個嘅~



羅詠怡(Kosa) 外形細細粒、眼睛細細對,畢業於浸會大學視覺藝術,其社交網站夠晒精彩,有唔少三點式泳衣照大晒身材,都有唔少男網民follow~



Kosa IG仲有唔少網民至愛睇的泳衣照~



玩呢啲?!


陳欣茵(Yanyan) 低胸長裙上陣博到盡,不過網民依然負皮多多:



Yanyan現正就讀理工大學Year 4,修讀「內衣設計」,IG都勁多靚相睇,有成1萬二千幾followers,因為佢去年曾經參與Youtuber「熊仔頭」的影片拍攝,又登上過「Yes校花校草」,吸納到唔少粉絲!

有吸睛長腿



Yanyan會唔會親自演繹自己作品?



大家最愛睇的泳衣照少不了。



蔥蔥被指似小學生蕩失路:

單眼皮女孩蔥蔥,出晒名個樣夠童顏,成個小妹妹咁,呢晚台慶的成熟打扮似乎就唔太合適,髮型set完好似無set咁……





小妹妹返屋企未呀?


蔥蔥現時就讀於浸會大學體育及康樂管理Year 1,一直有經營自己的YouTube頻道,內容大多係同打機相關,蔥蔥IG仲有成10萬followers!



呢個角度似唔似萬2蚊?



愛打機的女生特別有吸引力?

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...