2018年12月31日 星期一

2018年仲有喜訊 女神倪晨曦宣布已在巴黎訂婚 __,倪晨曦,女神,

倪晨曦
2018年仲有喜訊女神倪晨曦宣布已在巴黎訂婚2018年娛樂圈喜事多多,去到最後一日都仲有喜訊!現年31歲的網絡女神倪晨曦(Elva),與圈外男友「V先 ...


2018年仲有喜訊 女神倪晨曦宣布已在巴黎訂婚



2018年娛樂圈喜事多多,去到最後一日都仲有喜訊!現年31歲的網絡女神倪晨曦(Elva),與圈外男友「V先生」拍拖兩年,今日倪晨曦就喺網上宣布其實早已訂婚,並上載男友在巴黎跪地求婚的短片,女神喊到收唔到聲,超感人!恭喜Elva!

撰文:東方新地|圖片:Instagram





女神倪晨曦宣布已訂婚

2018年娛樂圈喜事特別多,特別多藝人宣布結婚或有喜,來到最後一日都仲有,網絡女神倪晨曦(Elva) 今日公布與圈外男友「V先生」已訂婚!事情發生喺Elva今年10月到巴黎出席時裝周活動期間,有日下午其髮型師表示自己唔見了銀包,於是Elva立即趕回拍攝場地,點知就見到西裝骨骨、手捧鮮花的V先生出現在橋上!

倪晨曦
唔見銀包係呃你咋!



片中見到V先生即場下跪求婚,更遞上大大紮紅玫瑰及戒指,身旁亦準備好腳架同相機紀錄呢個難忘一刻。主角Elva當然係喊到收唔到聲,場面浪漫又感人,最後更首肯答應!Elva又留言:「上輩子一定是做了什麼好事,這輩子有這樣的疼愛。」

倪晨曦

Elva本來都仲笑緊,之後就忍唔住喊



Elva又留言大讚未婚夫:「他說了好多好多但我都不記得了 只是一個勁的哭 因為我好感動!! 沒有想過他會選擇在我覺得最浪漫的城市向我求婚 我們在一起也很少討論關於結婚的事 因為他知道我太愛工作了 他總是默默的在我身邊不斷的付出」

V先生隨即拿出紙巾,替Elva抹去眼淚。



下跪就指定動作



戴上戒指。



最後深情一吻!

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...