2018年12月19日 星期三

傅穎形容自己「易容術」高超 巴打:仲唔係2019年版!  __,傅穎,

傅穎
傅穎形容自己「易容術」高超巴打:仲唔係2019年版! 傅穎(Theresa)自從北上發展後,樣貌不斷進化,已經唔知進化到去Version幾,而佢精緻嘅 ...


傅穎形容自己「易容術」高超 巴打:仲唔係2019年版! 



傅穎(Theresa)自從北上發展後,樣貌不斷進化,已經唔知進化到去Version幾,而佢精緻嘅五官都變得愈來愈「祖國style」,話晒都係昔日嘅宅男女神,實在令人不勝唏噓!最近佢就喺IG貼出多張唔同角度嘅自拍照,加上百字感言,圖文並茂澄清整容傳聞。

原文:娛文樂|圖片:instagram、新傳媒|編輯:東方新地





傅穎形容自己「易容術」

Theresa自爆一個導演朋友認為佢十年前個樣好似紙紮公仔,又承認自己「易容術」高超,而佢嘅「易容」形象又太深入民心。佢又指,「變樣」係源於有生活閲歷,簡接否認整容傳聞,其實講咁多,重點都係呢句啫:「導演說見到你後真不覺得你有整容」!



Theresa多角度自拍,輪廓幾靚! 



回想當年嘅Theresa又真係好true,好pure嘅!



大約十年前開始,「女神化」後嘅Theresa,大眼仔、娃娃樣成為佢嘅標記。



2018年嘅Theresa,大家仲認唔認得佢?



先睇傅穎2.0同3.0

其實傅穎一直都俾人話整容,而家睇下佢啲傅穎2.0同3.0先!

當年呢個打扮真係引領咗一排嘅MK妝熱潮㗎!



傅穎上傳淡妝相力證冇整容

不過,呢排傅穎就喺自己嘅IG放咗一堆好清純嘅相,冇再用大眼仔,冇再化濃妝,似乎要幫自己平反!



有網民就話佢清純靚樣重現,濃妝太俗氣啦,又話唔戴大眼仔仲靚啊!



網民就咁諗嘅⋯⋯

除咗Theresa嘅妝容改變之外,少不免都有繼續有關於整容嘅話題啦~

網民都就住傅穎究竟有冇整過容而討論一番!


有啲網友就比較關心身材嘅部分~



傅穎進化史圖示

都係嗰句啦,冇圖冇真相!所以小編就搜集咗唔同時期嘅傅穎圖片,等大家自行定奪睇相

傅穎3.0





自轉戰內地發展後,傅穎次次出嚟都被指整容。最近喺呢條片佢就扮晒可愛咁,但就被指:「最近鼻孔一直要搶戲」!!唔知大家點睇呢?





驚現間尺鼻!

唔知係咪受化妝影響,Theresa驚現超直鼻樑,睇嚟除咗鼻窿搶鏡,間尺鼻亦非常注目!



傅穎2.0

小編老實講,呢個有哂金髮、齊瀏海、假眼睫毛、大眼仔嘅傅穎,真係經典嚟㗎!完全係當年「偽㗎妹」嘅表表者,亦令傅穎轉型!

 



加埋呢個「V」字手勢認真不得了⋯⋯



當年都唔知有幾多女仔因為Theresa所以都打扮得非常「偽㗎」⋯⋯

 



傅穎當年都係宅男女神嘅代表!

 



傅穎1.0

不過老老豆豆,小編最懷念嘅都係當年仲係冇濃妝、冇整容疑雲、好Pure好True嘅Theresa⋯⋯

 



就算淡妝都望落好清秀!



只能講句女大十八變啦⋯⋯









鍾意就快D Share啦!