2018年12月22日 星期六

【女版王祖藍?】 宣布B女出世 王祖藍:個樣太似我 所以唔俾你睇 __,王祖藍,

【女版王祖藍?】宣布B女出世王祖藍:個樣太似我所以唔俾你睇今日,王祖藍和李亞男於IG宣布B女出世既喜訊,更貼出與囡囡Gabrielle一家三口拖住手既 ...


  • 【女版王祖藍?】 宣布B女出世 王祖藍:個樣太似我 所以唔俾你睇


  • 今日,王祖藍和李亞男於IG宣布B女出世既喜訊,更貼出與囡囡Gabrielle一家三口拖住手既照片,非常溫馨 。李亞男於IG表示,「愛女Gabrielle係我們收到的最好的聖誕禮物!對我們一家三口來說,2018年真是特別的一年,更祝大家冬至快樂!」

    而王祖藍於IG笑指,「個樣太似我,所以唔俾你睇」引起網民分紛紛圖回應。

    立即下載Apps,隨時隨地睇盡時政專題、深度偵查、娛樂熱話!

    按此連結:http://bit.ly/next28app


    鍾意就快D Share啦!
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...