2019年4月30日 星期二

Angelababy靚樣進化史網友:今次去到第幾Version?

Angelababy
Angelababy靚樣進化史網友:今次去到第幾Version?唔少女星由出道到走紅樣貌都經歷幾番蛻變,顏值愈變愈高,仲因此惹來整容疑雲!好似Ange ...


Angelababy靚樣進化史 網友:今次去到第幾Version?



唔少女星由出道到走紅樣貌都經歷幾番蛻變,顏值愈變愈高,仲因此惹來整容疑雲!好似Angelababy(楊穎)咁,佢憑住標緻臉孔瘋魔萬千粉絲,但同時都有網民覺得Baby以前同依家個樣有啲分別,質疑佢嘅靚樣係後天加工,所以Baby曾於2015年在北京入院搵醫生做檢查及鑑定,仲公開檢查報告結果表示未有整容,力證靚樣係全天然,但近日佢有份主持嘅節目《奔跑吧》出街後,內地網民質疑佢嘅靚樣再進化,而且仲非常明顯!唔知你哋睇完覺得點呢?!







撰文:東方新地| 圖片:新傳媒圖片、InstagramAngelababy微博

Angelababy 輪廓宇宙化

新一季內地節目《奔跑吧》前晚正式開播,但最多內地網民談論的不是節目內容,而是主持Angelababy的容貌,不少網民瘋狂截圖研究一番,唔少人網友指佢對眼比以前更大,紛紛留言話:「是不是開眼角了,比以前大多了?」、「眼睛鼻子下巴愈來愈不自然」,但也有人表示Baby可能轉咗第二種妝容,似是畫了全包眼線和眼角,又有人話可能佢抱恙上鏡至會睇嚟唔同樣!





Angelababy
Angelababy新節目出街後,有網民指佢唔同咗樣,對大眼變得更加大!



「#angelababy的臉怎麼了」成為微博熱搜題目,對於網民質疑Baby有所回應,她在微博貼了selfie照並留言表示:「好好看節目,注意垃圾分類。」!

睇Baby的微博,佢係有用有美圖功能的手機拍攝。



其實上月內地節目《王牌對王牌》播出後,當時已有網友發現Angelababy的臉部又有些變化變得似網紅臉,睇嚟又有啲似泰國人,但也有網友為baby抱不平,指可能只是角度問題或者妝容惹禍,同「變臉」無關。



Angelababy少女時期

回顧少女時期的Angelababy當時她是一位「哨牙妹」,由於牙齒的阻礙,致使她的嘴唇亦有些許凸出,並沒有如今的女神氣質。

明星箍牙

少女時期的Angelababy是一位「哨牙妹」

明星箍牙

少女時期的Angelababy是一位「哨牙妹」


少女時期的Angelababy是一位「哨牙妹」


而經過牙齒矯正的她,笑容及面形都變得更加迷人,不但成功奪得一眾宅男的喜愛,更將黃曉明「私有化」,雖然有很多人質疑baby不只是箍牙那麼簡單,不過baby變得更漂亮是事實。

明星箍牙

牙齒矯正後變得更加迷人

明星箍牙

成功奪得一眾宅男的喜愛


Angelababy 接受整形鑑定

Angelababy由入行至今,多年來都飽受整容傳聞嘅困擾,2015年佢喺北京接受整形鑑定,喺內地傳媒同公證員見證下,接受對面部嘅全面檢查及鑑定,證實額頭、下巴、雙眼皮、鼻樑、口腔以及嘴唇等地方冇做過手術。令困擾Baby多年嘅整容傳聞終於劃上句號!

可能只係箍牙嘅效果太厲害,又或者真係女大十八變!

明星箍牙

牙齒矯正後變得更加迷人


牙齒矯正後變得更加迷人

Angelababy 經典寫真女神

點都好,講到寫真鼻祖,點可以唔提Angelababy,Baby深明自己輸兩球先天缺憾,出道首本寫真以日系少女,高貴嫵媚風格,避重就輕,成功俘虜不少男士。首本寫真彈起之後,立馬告別寫真界,北上發展,越撈越紅。Baby現時在內地紅透半邊天,早年嫁咗俾黃曉明,依家仲有個囝囝小海綿。










鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...