2019年4月1日 星期一

「魔鬼胸」蔚雨芯發聲明 宣佈跟經理人公司解約 __,蔚雨芯,

蔚雨芯
「魔鬼胸」蔚雨芯發聲明宣佈跟經理人唱片公司解約繼G.E.M.早前宣佈跟經理人公司「蜂鳥音樂」解約,昨日輪到「魔鬼胸」蔚雨芯(Rainky)在社交網發聲 ...


「魔鬼胸」蔚雨芯發聲明 宣佈跟經理人唱片公司解約



G.E.M.早前宣佈跟經理人公司「蜂鳥音樂」解約,昨日輪到「魔鬼胸」蔚雨芯(Rainky)在社交網發聲明,宣佈跟經理人唱片公司「MODIC x 夢想沙龍」於3月27日終止合約,暫時以個人身份發展,佢仲話雙方係喺和諧嘅情況下結束合作關係。

撰文:東方新地 |圖片:蔚雨芯instagraminstagram





「魔鬼胸」蔚雨芯 宣佈跟公司終止合約

現年25歲的蔚雨芯(Rainky)昨日在社交網發聲明,宣佈跟經理人唱片公司於3月27日終止合約,暫時以個人身份發展,她又感謝經理人簡銘進及同事多年的栽培,認為每個階段的完結都是新的開始。而聲明的署名除咗寫上了藝名蔚雨芯,還附上真實名字劉蒨樺。

蔚雨芯
蔚雨芯昨日宣佈與經理人唱片公司提前解約,但否認被雪藏。

蔚雨芯

蔚雨芯話同公司係和諧地結束合作關係,公司都唔使佢賠錢。



Rainky自小愛唱歌跳舞,17歲入行做歌手,近年都有幫無綫拍劇如《救妻同學會》、《是咁的,法官閣下》以及《再創世紀》,之前她接受訪問時表示電影、電視都演過,比較鍾意拍電視劇因為可以入屋,但睇番自己嘅演出覺得仲有好多進步空間,而佢好鍾意唱歌,不過因為未搵啱自己嘅方向,故暫時放下唱歌專注演戲!

蔚雨芯

蔚雨芯有份參演《救妻同學會》!

蔚雨芯

蔚雨芯身材咁好,水上遊戲節目唔少得佢嗰份!



蔚雨芯接受傳媒訪問表示,本來今年同經理人公司都會完約,而佢嘅經理人民迪都離開公司,所以Rainky也想提前少少,佢又強調同公司係和諧地結束合作關係,而且公司對佢很好,解約不用賠償。



對於之前有報道指佢因為工作態度差而畀公司「雪藏」,Rainky否認,佢話工作上冇甩底,而且一直都有話繼續做騷同拍劇集,佢要澄清同公司關係好和諧。講到係咪同富二代緋聞男友有結婚嘅打算,蔚雨芯再度否認,仲話自己年紀尚輕。



去年年底有傳Rainky同30歲、鄭姓的馬來西亞富二代拍拖,男方對她安排專車接送、頭等機位等呵護周到,而Rainky更被指忽然富貴周身名牌。不過Rainky否認並指對方是好朋友而已。而近日佢就去咗大馬,未知是否和呢位富二代好朋友見面呢?!



「魔鬼胸」蔚雨芯工作之餘,最愛去旅行享受陽光與海灘,佢仲不時上載索爆泳衣相至社交平台,不經意晒3吋魔鬼溝,認真引死人!



蔚雨芯有美好嘅身材,難得佢都肯同大家開心Share,巴打最開心!



還記得去年蔚雨芯喺佢IG上載咗峇里旅行相,點知就同朱晨麗之前上載嘅相一模一樣,同一間酒店,同一個泳池,咁啱都係擺同一個「女神撥頭」嘅姿勢,原來兩個靚女係私下係好朋友,相約去旅行。

蔚雨芯

蔚雨芯晒埋玉背!

蔚雨芯

蔚雨芯回眸一笑,大晒側邊都一樣咁索!



蔚雨芯

蔚雨芯呢下撥頭髮真係不得了喇!



晒「魔鬼胸」

蔚雨芯早前在社交網留言表示:「對自己好一點,這兩星期太疲勞,要游個水,看看中醫,去轉旅行。」身材惹火嘅佢著住三點式泳衣游水,在水中輕撥秀髮再嚟個出水芙蓉動作,唔覺意騷事業線!



32D蔚雨芯有副好身材,不過「魔鬼胸」唔係浪得虛名!



蔚雨芯

着上白色bra top嘅蔚雨芯晒大字馬!










鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...