2019年4月19日 星期五

【禍不及家人】空姐群組熱烈討論「安心」 心穎三家姐蒲頭:多謝關心 __,黃心穎,

心穎三家姐心慧(粉紅裙)在空姐whatsapp群組解話。(IG圖片/讀者提供)
黃心穎「姣擒」人夫許志安遭全城鬧爆,連三位家姐心美、心妙和心慧都慘受牽連。昨日大家姐黃心美在活動上的宣傳短片亦臨時被抽起(相關新聞﹕https://b ...


黃心穎「姣擒」人夫許志安遭全城鬧爆,連三位家姐心美、心妙和心慧都慘受牽連。昨日大家姐黃心美在活動上的宣傳短片亦臨時被抽起(相關新聞﹕ https://bit.ly/2GqmzZS )。

相關新聞:【越買越貴】講到明馬國明養唔起 黃心穎Fing錢豪買唔肉赤



日前《蘋果》收到讀者陳小姐(化名)爆料,指黃心穎任職空姐的三家姐黃心慧在「安心偷食」爆出當日,空姐whatsapp群組熱烈討論,有人指心慧返工會「R(淆)底」並說:「我覺得crew又唔會真係hard time佢嘅,不過佢返工會R(淆)底啫.....除非佢阿姐咁啱係mi或馬明die hard fans.」讀者陳小姐說:「個group有逾百人,平時大家吹水,咁嗰日好多人講,有人問佢(心慧)係咪喺個group入面,佢就蒲頭講嘢。」



心慧以英文回覆群組:「是,我是!我唔會收埋自己,就算你哋講我,我亦冇嬲或者感到唔開心,大家可以繼續討論呢個話題,如果我喺呢度,但假裝唔喺度係唔尊重,大家可以繼續討論,我真係非常好。多謝各位關心,我好好,歡迎大家見到我同我打招呼,我唔會覺得尷尬,我只係一個普通人,同其他人一樣,都係返一份工。」

相關新聞:【獨家足本睇】黃心穎胸壓攬住啜   許志安背Sammi偷食馬明女友



另外,心穎的二家姐心妙的IG亦遭網民洗版狂鬧,叫她教好妹妹,但亦有人覺得「禍不及家人」。



熱定身睇GOT大結局

權力遊戲76頁電子書

幫你極速消化全劇精華

https://bit.ly/2U9OBxz



星期一至五晚上10點半

《動腦Q》Let's Q the money!

http://bit.ly/2QW8LcI



四姐妹感情向來好好(IG圖片) 四姐妹感情向來好好(IG圖片)
心慧早前在澳洲墨爾本結婚,馬國明亦有飛去出席婚宴。(IG圖片)

心慧早前在澳洲墨爾本結婚,馬國明亦有飛去出席婚宴。(IG圖片)
二家姐心妙的社交網同遭網民狂鬧,但亦有人覺得禍不及家人。(IG圖片)

二家姐心妙的社交網同遭網民狂鬧,但亦有人覺得禍不及家人。(IG圖片)

鍾意就快D Share啦!