2014年11月1日 星期六

大奶奶上身勁澎湃 板野友美被質疑隆胸 板野友美,BKD_S,




大奶奶上身勁澎湃 板野友美被質疑隆胸



其他影片:>>






大奶奶上身勁澎湃 板野友美被質疑隆胸

唔少女星都以一副玲瓏浮凸嘅好身材吸引到唔少fans,但有時就算「咪咪」大,都未必博到like o架噃!



嘩!板野友美真的很澎湃

就好似前AKB48成員板野友美咁,最近就以畢業生身份,演出一班師妹嘅新MV。喺MV一面佢一邊跑,「咪咪」就一邊上下搖動,非常吸睛。不過就惹嚟網友反感,一口咬定佢隆咗胸、一睇就知道係假嘅。仲寸佢跑得咁快,話唔定會整壞對假「咪咪」,勸佢放棄隆胸,因為咁樣睇落勁唔自然呀!



板野妹身材其實本來都唔差

【三個粉絲去首爾】

追星實錄,即上韓劇讀:http://hk.apple.appledaily.com/kstar



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...