2014年4月27日 星期日

B餐Kay台北谷胸驚艷 同A餐阿徐對著幹? 阿徐,謝安琪,Kay,BKD_S,徐濠縈,




B餐Kay台北谷胸驚艷 同A餐阿徐對著幹?

2014-04-27 16:05:00



Kay呢幅相,一定要貼堂!

A餐徐濠縈去咗華盛頓跑半馬之際,B餐謝安琪就去咗台北,幫老友方大同手宣傳新碟《危險世界》,噚晚佢哋一齊錄影電視節目,仲夾定一齊著黑衫,阿Kay仲著短裙騷腿添。

到今日下晝方大同喺西門町搞event宣傳,阿Kay繼續到場支持,仲影咗張同大同一齊胸對胸嘅chok樣相,而阿Kay仲留言話:「昨晚大家都碰巧穿了黑外套,有點像改行做了保安人員。今天大同的新專輯台北簽唱會,是有穿的比較華麗一點,以示支持pose和表情也有配合一下唷」。雖然阿Kay著住tube露嚇肩唔太性感,不過就將佢嘅曲線顯現曬出嚟囉。



嘩!





成為多人揀嘅B餐,係有一定道理嘅。









鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...