2014年4月8日 星期二

高登巴打太出力 紅Van都要早啲上映

video


高登巴打太出力 紅Van都要早啲上映

高登巴打太出力 紅Van都要早啲上映

原裝版《那夜淩晨》有大量地道粗口及姦屍情節,故被評為三級,但陳果亦會推出一個IIB版本,主要是照顧一眾未成年的高登巴打絲打,畢竟整齣電影的起源是出自高登討論區。陳果坦言亦因為這一班忠實的高登仔,令他要重新部署電影的上映安排,他說:「本來我哋諗住部戲7月上,但因為高登關係,同埋條teaser有成80萬人睇,我哋覺得唔應該拖咁長,所以就安排喺4月。亦希望啲人睇完我哋可以開拍第二集,因為費事爛尾。」

肥佬黎問陳果會否在高登「插地盤」,出post引發討論,陳果笑說:「唔使組織啦,高登好勁㗎!」Tanya亦深明高登仔心理:「嗰啲巴打好鍾意自己地盤,既然嗰個係佢自己嘅baby,佢哋一定會繼續做宣傳。」

星期四晚11點《亂噏24》

服裝:ANTEPRIMA



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...