2014年8月23日 星期六

霆鋒今日蒲頭講祖名 祖名,謝霆鋒,霆鋒,房祖名,




霆鋒今日蒲頭講祖名



其他影片:>>






房東涉毒 霆鋒今蒲頭表態 清純台模驗尿證清白

房祖名老友謝霆鋒被指在「房東」涉毒事件後玩潛水,未有發言力撐。今日霆鋒將會與全智賢出席鞋履品牌達芙妮在上海舉行的「2014 Extreme Live極樂時尚派對」,勢必成為傳媒焦點。對於霆鋒被指潛水,其經理人霍汶希(Mani)昨否認說:「霆鋒呢幾日都喺內地做電影《一生一世》宣傳,星期三去長沙錄影《快樂大本營》,連日又有商演,我熟識霆鋒性格,佢連自己私事都唔答,更何況人哋嘅嘢,而且呢幾日根本冇媒體問佢回應。」

此外,台灣女模陳敬宣因曾被拍下與祖名出遊照片而被懷疑涉毒,前晚她召開記招出示尿檢報告,力證自己未有吸食大麻,更表示以後不是工作上的朋友會保持距離,似要跟祖名劃清界線。

採訪:魯吉



■霆鋒連日來在內地宣傳,大前日就在長沙錄影《快樂大本營》。

微博圖片



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...