2014年9月26日 星期五

[忽然1周 1000] 余文樂老闆格 8人侍候 余文樂,MW,




余文樂對工作人員都幾好,影完相拍晒膊頭多謝佢哋幫手。

媽咪姐

余文樂老闆格 8人侍候

好多藝人都深明「花無百日紅」呢個道理。尤其係賣樣嘅,就更加要為日後打算下。余文樂早排就學咗陳冠希,搞自家品牌出潮衫。梗係睇見人哋做到上晒軌道,跟吓風都要







早前,媽咪姐行開灣仔,咁啱就見到余文樂同成堆人喺餐廳門口煲煙。原來佢親自落場着自家潮衫影廣告相,身邊有 8人服侍,真係好有老闆氣勢。見佢扯完煙就過咗對面街影相, chok咗幾下就收工。嘩!煲煙仲耐過影相。雖然係咁,余文樂都好識做,影完就逐位工作人員拍一拍膊頭,唔該晒佢哋㗎。

企埋一邊扯完煙嘅余文樂,先慢慢過對面馬路補幾張相。

但係攝影哥哥企到咁高影落嚟,藝術嘅嘢真係佢先明囉。

舒淇夠老友,自動獻身着住余文樂品牌嘅衫。唔知有冇收 model費呢?



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...