2017年5月26日 星期五

李旻芳貼埋2,500呎單位 想向男友求婚 __,李旻芳,

第一次情侶檔接受訪問。已經拍拖三年的無綫節目《東張西望》主持李旻芳(Lucy)及黃耀英(Darren),近日首次「情侶檔」受訪,大談交往趣事,原來Da ...


第一次情侶檔接受訪問。

已經拍拖三年的無綫節目《東張西望》主持李旻芳(Lucy)及黃耀英(Darren),近日首次「情侶檔」受訪,大談交往趣事,原來Darren憑大膽撩女仔一招,成功收服Lucy。兩人還直言有結婚計劃,但希望先上車後結婚,Lucy更笑言自己儲夠錢便向男友求婚!

無綫節目《東張西望》主持李旻芳(Lucy)及黃耀英(Darren)早前趁2月14日情人節公開戀情,發放幸福閃光彈!日前二人首次「情侶檔」接受訪問,談到拍拖過程,Darren透露兩人在無綫第26期藝員訓練班結下情緣,當時他更膽粗粗向Lucy搭訕:「我留意到佢係用左手寫字,咁啱我又係喎,同期訓練班都係得我哋兩個係左撇子。(咁有緣?)係呀!所以我同佢講『你左撇子?我都係㗎』嚟做開場白。」

男友批准行性感

不過,貴為「宅男女神」的Lucy如今公開認愛,不少宅男粉絲感到心碎,並含淚送上祝福,成功抱得美人歸的Darren則笑言:「對唔住,你哋都會有一日搵到你鍾意嘅人,而佢又鍾意你。不過依家都有好多女神,例如林泳淘都身材好好,建議你哋mark實佢。」雖然Lucy「封盤」,但表明今後繼續行性感路線,Darren亦「開綠燈」支持女友:「因為香港電視台嘅尺度唔會太大,變相佢都唔會過分性感,所以我接受到,反而我驚佢妒忌我有一日要着泳褲示人咋,哈哈!」

2,500呎先肯娶

拍拖三年的二人近年不時被「催婚」,Darren坦言與女友早有共識,希望先上車後結婚,Lucy更搞笑預告將向男友求婚:「我儲夠錢就會同佢求婚,我依家努力賺錢,儲夠錢就會買樓,但你唔使要2,000呎樓啩?」Darren卻笑言:「唔使2,000呎,但我要2,500呎,冇2,500呎唔好白撞!」兩口子即席大耍花槍,可謂「閃到盲」!

服裝:BlindbyJW

髮型及化妝:Facebook:Irischanmakeup

場地:Partyland


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...