2014年7月1日 星期二

楊天經連接三部舞台劇 獲拍檔激讚有進步




楊天經連接三部舞台劇 獲拍檔激讚有進步

2014-06-30 14:28:00



(攝影:馬建華)

近年主攻舞台劇嘅楊天經,今日同拍檔袁富華一齊去到新城,為八月尾公演嘅舞台劇《女大不中留》做宣傳,今次會喺沙田大會堂舉行五場,佢哋話好好彩搵到暑假尾檔期,天經表示:「今次係喜劇,適合一家大細嚟睇,加上導演指今次係大團圓結局,可以近中秋節做都係適合。」

天經過去一年內,已經接咗三部舞台劇,連柏擋袁富華都讚口不絕話,見到天經嘅進步,問到老婆有冇煲靚湯潤下?天經話:「我媽咪啲Fans會做,老婆會負責煮我最鍾意食嘅意粉,而媽咪o依家都好少煮,以前喺加拿大住時佢就有成日煮,嗰時媽咪有位好朋友叫方太(烹飪)書,佢每次煮嘢食都好大陣仗。」

【7.1上街】 自己政府自己揀,直播7.1大遊行:

http://71.appledaily.com/



楊天經(左)及袁富華接受薛家燕訪問。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...