2015年3月21日 星期六

莊思敏三點式 與第三者陳嘉桓大打出手 陳嘉桓,莊思敏,



【白到反晒光】莊思敏三點式 混戰黑絲陳嘉桓

2015-03-21 13:53:00



攝影:仇志德

莊思敏今日身穿比堅尼,現身大埔拍攝港台劇,戲中飾演吳嘉龍老婆,力退第三者陳嘉桓,仲大打出手,出人意表嘅係,唔係男方同陳嘉桓聯手對付莊思敏,而係莊同吳嘉龍聯手,將陳嘉桓個頭撳落水令其窒死亡。莊思敏話:「我戲中做闊太,陳嘉桓就想氹我老公賣樓。」又話自己首次著泳裝拍戲,但就冇特別加片酬。

另外,曾經做過彭順、李心潔婚外情第三者嘅李悅彤(Liddy)都有份參演此劇,飾演外表清純內心陰暗嘅角色。點解港台唔搵佢頂咗陳嘉桓嘅第三者角色?Liddy話:「就算揀都冇乜所謂,始終係做錯過,件事又幾轟動,啲人入晒腦,好似鑿住兩隻字喺額頭。」至於是否拍港台劇以洗底,佢就話:「好多謝佢哋搵我拍,呢個角色本身好正氣。」



白雪雪



真係白到反晒光!



一個白雪雪,一個黑絲,你揀邊個?



陳嘉桓係詠春高手,照常理莊思敏真係輸梗…







Liddy今日全程「被隱形」…



送多張嘉桓BB俾你喇

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...