2015年8月8日 星期六

陳庭欣唔介意「姣」上位 庭欣,陳庭欣,



陳庭欣獲無綫欽點做奧運Angel,佢話會努力惡補體育知識!

next 1/1 pre

陳庭欣穿上水着,豪晒C Cup蜜桃胸!

next 1/1 pre

陳庭欣為自己定下目標,希望操出馬甲線,以完美body做奧運Angel。

next 1/1 pre

陳庭欣樣靚身材正。

next 1/1 pre

陳庭欣為求突破,演「姣精」都唔介意呀!

next 1/1 pre

陳庭欣嘅新角色係演單親媽媽,對佢嚟講係一個新嘗試。

next 1/1 pre

有得睇奧運,又有得睇陳庭欣,冇得輸呀!

next 1/1 pre

張秀文被力捧成為奧運大使感到受寵若驚。

next 1/1 pre

陳婉衡就話胸大未必係靚,想練結實身形,希望夏天前練出馬甲線。

next 1/1 pre

最新一期《好報》獨家披露,無綫花旦最近賣少見少,繼外傳胡杏兒、徐子珊將相繼離巢,林夏薇又嫁人,苟芸慧亦中了「不瘦降」戰鬥大減,只得鍾嘉欣、黃翠如和一班新紮港姐陳凱琳、蔡思貝等支撐局面,花旦荒情況令無綫相當頭痛。高層余詠珊有見無綫擁巴西奧運獨家播映權的優勢,配合宣傳不容有失,適逢近期多位新紮咪神如張秀文、陳婉衡、陳偉琪等成功迷倒宅男,無綫一於食住條水籌備捧女大計,年底舉行招募,包覽中、外「新人」組成全新組合「U20」,她們將被安排到日本、韓國等地受訓,成為「睇得、talk得、跳得」的奧運Angel。前港姐冠軍陳庭欣(Toby)更被高層欽點加入「U20」,帶領一班新咪神打頭陣谷勢。

擁有C Cup蜜桃胸的前港姐冠軍Toby被欽點入「U20」近日積極操弗,日前她接受《東網》水着專訪,勁晒C Cup蜜桃胸。對於獲無綫欽點,Toby稱:「當然希望可做奧運Angel,首先我會惡補一吓體育知識。」雖然Toby穩坐奧運Angel,但演戲方面仍有待突出角色。面對一眾港姐師妹陳凱琳、蔡思貝等相繼上位,她明顯着急,坦言不介意演「姣精」求突破:「我入行五年喇!見到師妹有咁多機會,佢哋年紀又細過我,我要急起直追,最近見到《鬼同你OT》楊秀惠做一個姣嘅角色有咁多回響,真係幾羨慕。其實我唔介意做姣精!(唔怕影響形象?)唔怕,演戲嘛,有nosie仲好,要演另類角色先可以突圍。」雖然想演姣精,但監製最新指派Toby演以內心戲為主的單親媽媽,她說:「監製剛搵我接新角色演單親媽媽,係新嘗試。(奧運節目要準備嗎?)我諗要先操弗副body先。(C Cup蜜桃胸仲未夠?)我要定下目標操出馬甲線,以完美body做奧運Angel。」

與Toby同屆的前港姐張秀文對被力捧為奧運大使感受寵若驚:「聽到公司用咁多資源去做奧運,如果被選中開心啦,奧運大使喎,全台藝員都有興趣做啦。(自問有咩條件佔優?)之前我做過巴西世界盃,不過我要睇多啲奧運資料,派我去採訪都可以紮實啲。」而最強咪神陳婉衡亦稱會全力以赴:「我好鍾意試唔同既嘢,之前做慣主持,喺《一分鐘》又學到好多現場騷嘅技巧,相信會有優勢。(身材都係優勢?)自己唔覺得係咩特別,我覺得胸大未必係靚,反而想練結實身形,希望夏天完結之前可以練到馬甲線。」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...