2017年4月21日 星期五

馬國明(目及)心穎沖涼嗒糖讚靚 __,心穎,馬國明,黃心穎,

馬國明讚心穎的出浴照靚,擺明嗒晒糖。
馬國明(目及)心穎沖涼嗒糖讚靚藝人馬國明、王君馨、裕美及蔡思貝等昨日宣傳新劇,馬國明直認有留意緋聞女友黃心穎日前曝光的露肩沐浴戲水照,笑言當日冇份監場 ...


馬國明(目及)心穎沖涼嗒糖讚靚

藝人馬國明、王君馨、裕美及蔡思貝等昨日宣傳新劇,馬國明直認有留意緋聞女友黃心穎日前曝光的露肩沐浴戲水照,笑言當日冇份監場,但激讚心穎省鏡:「靚,一定靚!」

演員馬國明、王君馨(Grace)、裕美及蔡思貝等,昨日在馬鞍山宣傳無綫熱播劇集《心理追兇Mind Hunter》。馬國明被問到與緋聞女友黃心穎的發展進度,他笑言未得閒約心穎出街,但有留意她近日曝光的露肩沐浴戲水劇照,大讚靚女,並表示拍攝當日冇份監場:「未得閒約第3次,有突破進展再話畀大家知。(有留意心穎露肩戲水劇照?)我有睇報紙,拍攝嗰晚冇我份。(覺得點?)靚,一定靚!套劇個個都靚,連宮女都靚!(冇申請入去監場?)冇,但睇報道知道公司好細心,有準備暖水。」他又透露將與蕭正楠拍攝出浴戲,但搞笑地強調感覺絕不「HeHe」。

邀蔡思貝泳裝觀禮

同場王君馨自認《心》劇角色變態,不准老公Daniel收看劇集:「唔可以畀佢睇,尤其戲中老公下場唔太好。不過Daniel喺紐約嘅朋友有睇,仲話佢個未婚妻好恐怖,Daniel淨係話『多謝、多謝。』」問到婚期,她希望今個暑假行禮,讓賓客以清爽打扮到場。她笑言曾有記者建議賓客穿泳裝到場,她即場邀請身旁的思貝參加其婚禮,思貝聞言說:「我哋都係港姐出身,(着泳裝)有咩問題?」

心穎沖涼
  • 心穎沖涼
王君馨邀請蔡思貝(左)以泳裝出席婚禮,思貝笑言未驚過!
  • 王君馨邀請蔡思貝(左)以泳裝出席婚禮,思貝笑言未驚過!
王君馨伸手入箱探物,嚇到面都青埋!
  • 王君馨伸手入箱探物,嚇到面都青埋!

裕美斥緋聞看圖作文

至於裕美被問到日前被指在曾志偉的生日派對上,被樂易玲細仔Ryan捉手兼錫面,她否認,並指該報道只是看圖作文:「啲相太假,夾硬嚟,冇拖手同冇錫面。」問到會否擔心被指為討好樂易玲而親近其兒子?她說:「我不嬲Feel free去做friend。」單身的她透露擇偶條件是成熟的基督徒。

馬國明在台上踢波晒腳法。
  • 馬國明在台上踢波晒腳法。
裕美否認與樂易玲的兒子有親密舉動。
  • 裕美否認與樂易玲的兒子有親密舉動。

文:影視組


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...