2017年4月24日 星期一

孖拖鞋男食好西 Seasun齋食都有高潮 __,Seasun,鄧寶怡,

齋食都有高潮喎!早前於無綫實況節目《有樓萬事足》中語出驚人的Seasun,22歲的她接連爆出金句「有樓有高潮」、「冇樓唔好白撞」更經常大晒身材而被人認 ...


齋食都有高潮喎!

早前於無綫實況節目《有樓萬事足》中語出驚人的Seasun,22歲的她接連爆出金句「有樓有高潮」、「冇樓唔好白撞」更經常大晒身材而被人認識,被網民封為「高潮女」,日前Seasun收起火辣身材,一身密實打扮現身中環,獨自站在一間餐廳門外無聊地揭餐牌!

Seasun於餐廳外站了數分鐘後,一名不修邊幅穿着人字拖的男友人由餐廳內步出,笑容燦爛地會合Seasun即並肩起步行到商場另一層的西餐廳,兩人甫坐下來便密密斟,Seasun全程電力十足,邊食好西邊瞇晒眼講嘢,期間指手劃腳,口擘擘地講不停,雖然只是齋食,觀乎Seasun反晒眼又嘟晒嘴的冧樣,十足高潮迭起。

一餐飯食了差不多兩小時,及至離開時Seasun突然間相當小心,只見她和男友人耳語了幾句,自己先行步出,留下男伴簽咭,當男伴埋單後即心情輕鬆地急急腳步往附近的酒店。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...