2017年7月17日 星期一

【閨蜜睡房】張紋嘉係彭于晏狂粉 __,張紋嘉,彭于晏,

咁瘋狂?估你唔到喎!東網巨星炮製的節目「海馬牌床褥特約」《閨蜜睡房》,每逢星期五、六、日更新一集,一直享受單身的歌手張紋嘉(Crystal),被問到理 ...


咁瘋狂?估你唔到喎!

東網巨星炮製的節目「海馬牌床褥特約」《閨蜜睡房》,每逢星期五、六、日更新一集,一直享受單身的歌手張紋嘉(Crystal),被問到理想型男生時,她即冧爆指自己超級喜歡彭于晏,因為一向都喜歡樣子年輕得來有點壞壞的男士,更自爆開設了私人Instagram帳戶來po彭于晏的照片,笑言:「我啲朋友都話我好癲,因為喺依個世代係要經營Instagram,啲相要影到好靚,所以有個私人account用嚟po啲輕鬆啲嘅嘢同埋彭于晏!」

最後,Crystal亦帶了私密御用眼罩來到節目,因為自己好醒瞓,所以眼罩就是每晚陪伴自己的用品。問到睡覺小習慣,她笑言自己可以一個姿勢睡一晚,更指有次跟鄧穎芝去旅行時對方以為自己在睡覺時暈倒。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...