2014年6月3日 星期二

高登巴打估計: 槍手目標係彭順 政治時事,彭順,




【A1內幕】高登巴打估計: 槍手目標係彭順

2014-06-03 09:19:00



高登巴打估計槍手目標可能係彭順

九龍灣啟晴邨槍擊案,槍手李德仁的女兒,原來就是彭順的小三李悅彤(Liddy)。

槍擊案本身已匪夷所思,事態發展更是峰迴路轉,連日來成為城中熱話,言論出位的高登討論區網民亦大膽估計,至今未明的李德仁殺人動機,目標可能就是彭順。

「高登巴打」Expresso說:「照計如果個女當初肯幫老竇入獄個陣寫求情信,感情應該唔差,個女做二奶,全城都知道個女嘅醜事,喺呢個假設下槍手就有動機殺人,仲有可能目標係彭順!」

不少高登網友均指案情發展,驚爆程度勁過「CCTVB」劇集,因此有網民更估計,李德仁的目標可能是李心潔,好讓女兒之後坐正。



有高登巴打仲話目標可能係李心潔至真



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...