2014年7月13日 星期日

有兩年時間揀男友 吳雨霏30歲後先諗結婚 吳雨霏,




【我要收花】有兩年時間揀男友 吳雨霏30歲後先諗結婚

2014-07-13 17:58:00



吳雨霏宣傳新歌《沒有花收的日子》,同老師何思諺學整壓花。(攝影:王連連)

吳雨霏(Kary)今日喺銅鑼灣舉行「我要有花收」活動,宣傳新歌《沒有花收的日子》,同老師何思諺學整壓花。

自從同余文樂分手之後,Kary一直冇拍拖,而佢就成日留喺屋企,又話甚少出街認識新朋友,佢話:「間中啲朋友想介紹男仔我識,但我呢種方法,搵另一半都係順其自然,唔想為拍拖而拍,搵啱先,如果呢啲約會,就變得唔會自然地開始。」

28歲嘅Kary話30歲之後先諗結婚,仲講笑話有2年時間揀。至於會唔會搵圈中人做男友,佢就話:「好少遇到。」仲話自己比較被動,所以遇到心儀嘅對象,都未必會主動出擊。





自從同余文樂分手之後,吳雨霏一直沒拍拖。





鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...