2014年7月16日 星期三

[FACE 373] 千語 BB倒吹一口涼氣 千語,吳千語,MF,




成 35度高溫,千語 BB又上唔到車涼冷氣,惟有攞把風扇仔吹住,唔係點啫?

FBI

千語 BB倒吹一口涼氣

炎炎夏日,最好就係匿喺冷氣房,好好咁休息一下。不過一班熱辣辣都要喺室外開工嘅藝人就陰公豬喇。

好似萬千寵愛「峯嫂」吳千語咁,上週三( 9日)佢為咗新戲《王家欣》去咗中環拍外景,當日氣溫有成 35度,而千語 BB雖然背心仔上陣,但係顧得個妝又顧唔掂啲戲,仲要靠把手提風扇仔吹吓涼氣!所以話,凡事唔好睇表面,千語 BB呢啲靚女,其實都要做要捱㗎!

未使埋位,成村人服侍嘅千語 BB梗係要同峯峯溝通吓先

黃又南突然拎住結他,跪喺千語 BB面前大唱情歌,不過千語 BB就畀唔到反應。咁熱,真係好難有反應。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...