2015年3月2日 星期一

馬爾代夫泳衣照 阿嬌深夜發放福利照 阿嬌,鍾欣潼,




阿嬌深夜發放福利大晒泳衣照。

next 1/1 pre

有網民話睇完之後流晒鼻血。

next 1/1 pre

阿嬌在微博寫上:「游呀游,游呀游,為了在水中拍照,連水都不怕了!」

next 1/1 pre

蔡卓妍(阿Sa)和鍾欣潼(阿嬌)齊齊飛到馬爾代夫度假。

next 1/1 pre

蔡卓妍(阿Sa)和鍾欣潼(阿嬌)趁住新年假期去外地旅遊放鬆吓,佢哋兩位就齊齊去咗馬爾代夫同陽光與海灘玩遊戲,連日嚟都有喺微博發放美照益吓粉絲,話晒都去海灘玩,但係終極嘅泳衣照就一直未有蹤影,一眾粉絲可謂等到頸都長埋,終於喺噚晚,阿嬌就發放咗兩張深夜福利照,見阿嬌着住tube top比堅尼游水,甜美笑容加埋一頭長長秀髮在水中飄逸,猶如美人魚一樣,難怪有網友搞笑話睇完相「流晒鼻血」,阿嬌就喺微博寫上:「游呀游,游呀游,為了在水中拍照,連水都不怕了!」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...