2015年3月29日 星期日

Twins合體出歌 出年開紅館跨年騷 Twins,



Twins合體出歌 出年開紅館跨年騷

2015-03-29 17:30:00



今日蔡卓妍(阿Sa)喺九展出席耆舞派對,現場佢同長者跳椅子舞,阿Sa話本身想帶嫲嫲一齊來玩,但嫲嫲要打麻雀唔得閒。平時阿Sa會搵埋助手、爸爸陪嫲嫲游乾水,佢話:「因為打廣東牌又打得細,好悶。有時唔想食佢,佢食糊睇番我啲牌,又話鬧我唔食。」至於有冇搵男友陳偉霆陪玩,佢話:「佢唔好賭博。」講到男友咁乖仔,阿Sa冧笑到臉紅,話唔好成日提住佢男友。

而有傳陳偉霆為拍《12道鋒味》而推掉6千萬嘅工作,阿Sa話:「唔知,路仲好長,實賺得番,我同公司講不如彈俾我做。」另外,Twins合體將會出新歌,阿Sa話出年一齊喺紅館舉行跨年騷。



阿Sa話出年一齊喺紅館舉行跨年騷。





講到男友乖仔,阿Sa冧笑到臉紅。



(攝影:陳順禎)

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...