2015年9月21日 星期一

秋天戴冷帽 蔡卓妍離家出門零笑容 蔡卓妍,阿Sa,



蔡卓妍出門時神情落寞,但到達新蒲崗時就有向記者揮手示意。

next 1/1 pre

蔡卓妍宣布分手後,如常離家工作。

next 1/1 pre

一支箭入lift

next 1/1 pre

蔡卓妍(阿Sa)與陳偉霆宣布分手後,首度於香港現身,中午十二點半阿Sa的保母車於其九龍住所樓下等候,直至一時五十分,面冇笑容的阿Sa身穿白色Tee,頭戴冷帽出現,在三名工作人員陪同下落樓,登上七人保母車離開。阿Sa在下午二時多到達新蒲崗一工業大廈為活動綵排,落車後即急步上樓,沒有回應在場記者問題,但就有揮手示意。

「東網巨星」fb專頁:

每日Keep住推介最「精」最「趣」娛聞,只需數分鐘,即可化身娛樂通,茶餘飯後唔驚冇話題。想加入熱議最hit最爆娛聞行列?呢個專頁真係不Like不可。

http://www.facebook.com/onccstars

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...