2017年7月4日 星期二

蘇永康囝囝百日宴 Big Four合體慶祝 __,Big Four,蘇永康,

Jazz仔好得意呀!藝人蘇永康2014年與圈外女友馮翠珊(AnitaFung)結婚,2017年誕下愛子蘇展弘(JazzSo)。蘇永康為兒子補擺百日宴, ...


Jazz仔好得意呀!

藝人蘇永康2014年與圈外女友馮翠珊(Anita Fung)結婚,2017年誕下愛子蘇展弘(Jazz So)。

蘇永康為兒子補擺百日宴,出席嘅好友包括好兄弟Big Four許志安、梁漢文、張衞健、天后容祖兒、杜德偉夫婦、劉培基、歐陽德勛、狄波拉等。百日宴場地布置得尤如兒童王國一樣,布滿藍色和白色的汽球,仲有JAZZ 100 DAYS字樣的Banner。現場仲有一個三層高的蛋糕,上面有一隻可愛小熊添,而另一個蛋糕以音樂為主題,另外有大量cup cake,相當精緻!而Jazz以一身藍色打扮亮相,眼仔睩睩相當可愛。

蘇永康之後喺ig晒合照,留言話:「今晚,籌備已久,終於齊人!小兒蘇展弘大日子,感謝所有在場的朋友及沒有時間到來的朋友,您們的祝福我們全部感受得到,3-7-17一個充滿愛的晚上,感恩。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...