2017年7月30日 星期日

港姐:「心形胸」胡美貽自嘲身材唔突出 __,港姐,

胡美貽大晒心形胸。《2017香港小姐競選》十二位候選佳麗在台北拍攝外景,並首度以三點式泳裝示人。提到谷出心形胸的胡美貽(Nicole)在佳麗中身材最好 ...


胡美貽大晒心形胸。

《2017香港小姐競選》十二位候選佳麗在台北拍攝外景,並首度以三點式泳裝示人。提到谷出心形胸的胡美貽(Nicole)在佳麗中身材最好,她說:「多謝,一路都係咁,係媽咪遺傳,媽咪身材都係豐滿嘅,Juliette(雷莊𠒇)身材都好好呀。」

問Nicole着泳裝是否對身材充滿自信?她說:「都會有自信,但係喺外國沙灘自己其實唔係咁突出,唔會有人望我,大家去沙灘都係三點式,有啲外國女仔着得仲性感,不過我最性感都只係接受到三點式。」

Nicole表示連日來也沒有為着泳裝而節食減肥,因要吃東西補充體力,她在拍攝泳裝前亦有吃早餐。問到身形上有甚麼地方可以改善?她說:「都需要再減吓大髀、手臂,要做多啲運動等肌肉結實啲。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...