2017年8月29日 星期二

周杰倫封老婆做偶像晒合照放閃 __,周杰倫,

周董P圖技術去到化境!台灣天王周杰倫(周董)同老婆昆凌結婚後,育有一子一女,兩公婆仲不時會喺特別嘅節日上載合照放閃!尋日係中國情人節「七夕」,周董喺社 ...


周董P圖技術去到化境!


台灣天王周杰倫(周董)同老婆昆凌結婚後,育有一子一女,兩公婆仲不時會喺特別嘅節日上載合照放閃!尋日係中國情人節「七夕」,周董喺社交網站上載同昆凌合照,但周董竟然自嘲似足影迷同偶像合照,他留言:「這張照片,我怎麼像影迷在跟偶像拍照的感覺,是衣服的關係嗎,還是臉的關係⋯⋯哈哈,祝大家七夕情人節快樂」」及後昆凌亦轉發博文留言:「哈哈,明明私底下就是說快比我年輕該怎麼辦。祝大家七夕情人節快樂啦。」

不過唔少網友嘅亮點,話周董識得P圖,將自己同老婆P到皮膚好白,唔少網友都話周董似乎P過龍,雖然係咁,但唔少網友都話周董望落好似年輕幾歲咁!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...