2018年10月22日 星期一

【有片】飲食節目變謎片?太大條啦!日本女星嘴仔太細放唔落 日本巴打:好L正呀! __,

【有片】飲食節目變謎片?太大條日本女星嘴仔太細放唔落 日本巴打:好L正呀!
【有片】飲食節目變謎片?太大條啦!日本女星嘴仔太細放唔落日本巴打:好L正呀!.fb-comments,.fb-commentsspan,.fb-com ...


【有片】飲食節目變謎片?太大條日本女星嘴仔太細放唔落日本巴打:好L正呀!.fb-comments,.fb-commentsspan,.fb-com ...


【有片】飲食節目變謎片?太大條日本女星嘴仔太細放唔落 日本巴打:好L正呀!





日本人氣寫真女星和演員吉岡里帆最近在綜藝節目去搵美食,點知一個食龍蝦的鏡頭就被網友惡搞,打完格仔勁有謎片感覺!


飲食節目變謎片?太大條日本女星嘴仔太細放唔落

日本女星、人氣演員吉岡里帆在綜藝節目《笑ってコラえて!》去長崎縣野母崎町搵好西食!

日本女星,謎片,日本,吉岡里帆

其中要她品嚐極新鮮的生龍蝦,需要先在水裡稍稍涮幾下,吉岡里帆就被催促要趕快食

日本女星,謎片,日本,吉岡里帆

因為龍蝦size都有咁上下,嘴仔細細的吉岡里帆吞得有點吃力!

日本女星,謎片,日本,吉岡里帆

呢張潛力圖當然引發日本網民無限想像,被人瘋狂改圖打完格仔的確有啲似謎片㗎呢!

日本女星,

網民表示呢一幕有點「色色」,「我也想讓她吃我的龍蝦」。都有不少女網民對此覺得反感,但似似乎攝影師在拍的時候都「別有用心」

膠市消息來源:《笑ってコラえて!》














鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...