2019年3月29日 星期五

陳煒:冇男友唔可以冇工作 陳煒最想開飲食節目 __,陳煒,

藝人陳煒現身無綫劇集《福爾摩師奶》演員飯局,坦言也不捨一眾同劇拍檔,惟開拍續集與否就交由監製決定,她說:「我自己就想再開飲食節目,因為未搵到男朋友,唔 ...


藝人陳煒現身無綫劇集《福爾摩師奶》演員飯局,坦言也不捨一眾同劇拍檔,惟開拍續集與否就交由監製決定,她說:「我自己就想再開飲食節目,因為未搵到男朋友,唔可以令工作停落嚟(想進軍內地?)都想,但聽講稅收問題,近排內地製作都減少咗!」

談到亞視近日再有裁員潮,陳煒表示尚未知情:「等我下個月去《A記同學會》問候啲舊同事,市場真係不景氣,好多幕前幕後都轉行,雖然大家都係從事藝術行業,但始終都要養家搵食,要顧及麵包。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...