2019年5月24日 星期五

梁芷珮:20歲趕結婚 索媽梁芷珮無悔放棄做歌手 __,梁芷珮,

點都睇唔出Christy係三子女之母!在無綫J2旅遊節目《潮什麼》系列闖出名堂的藝人梁芷珮(Christy),因在節目晒三點式備受網友關注。想不到她原 ...


點都睇唔出Christy係三子女之母!


在無綫J2旅遊節目《潮什麼》系列闖出名堂的藝人梁芷珮(Christy),因在節目晒三點式備受網友關注。想不到她原來已是三子女之母,她自爆年幼時戀愛大過天,以結婚生仔為目標,更為戀愛放棄做歌手機會!

Christy樣靚身材正,更因在節目中大解放着三點式,備受網友力捧!原來她早已被「私有化」兼是三子女之母,但仍無損人氣,並經常做運動在社交網派「福利」給粉絲。

對於網友讚賞,她表示十分開心:「我一直冇隱瞞我生過小朋友,可能係呢排操Fit咗,大家多咗留意我。」講到經常在節目中晒身材,她坦言不介意:「咁我去浸溫泉梗係要着泳衣,唔通着住件衫咩,都唔好睇,喺外國啲人會覺得我好怪,覺得我着得太多衫,平時喺香港夏天咁熱,我都會着背心短裙。(有冇試過喺外國畀人搭訕?)咁又冇喎,我老公永遠都會企喺我隔籬。」

諗計保鮮夫妻情

早在20歲時Christy已經結婚生子,她坦言為結婚放棄做歌手機會,但絕不後悔:「我好細個已經好想結婚生仔,我個人係愛情大過天,好耐之前曾經有唱片公司想簽我,當時因為要結婚所以唔考慮,因為覺得我好需要家庭。」

能夠找到一生相伴的對象,近年又孖住上齊齊拍節目,她坦言慶幸與老公Ken甚少吵架,更多謝他半途出家擔任攝影師:「佢本身教打高爾夫球,因為當年我幫無綫拍飲食節目後,佢慢慢出去學點樣拍,之後就一齊合作拍《潮什麼》,開頭有同老公嗌交,但慢慢就冇。」她又坦言多年與老公感情穩定,全因多聊天及聆聽,是最佳保鮮方法。

場地:Tri Fitness




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...