2019年7月26日 星期五

【最新圖片】張致恒晒一家三口相 舊愛April絕望留言:我怕過唔到今晚 __,張致恒,

【新増內容、相片】34歲Boy'z成員張致恒(Steven)今日在IG貼出一張與女友的自拍照,留言:「感恩!我們將踏入人生另一階段,謝謝妳!」好友Yu ...


【新増內容、相片】



34歲Boy'z成員張致恒(Steven)今日在IG貼出一張與女友的自拍照,留言:「感恩!我們將踏入人生另一階段,謝謝妳!」好友Yumiko即回覆:「wow,恭喜你呀!」一眾fans亦恭喜Steven好事近,並留言給38歲的關智斌(Kenny)催婚。有傳Steven跟28歲女fans雯雯交往,對方更為他產子,上周為BB搞百日宴,Steven榮升人夫兼老竇。



《蘋果》聯絡Steven前經理人Mani,問她知否Steven結婚?她說:「我哋有個Group,阿Sa、阿嬌等,個個都恭喜緊佢呀,但佢未覆我哋。」舊愛莊端兒則回覆《蘋果》說:「有點意外,但好開心有好消息呀!祝佢哋幸福美滿!」而Steven胞姊張詠恩(Jan)亦有在IG貼文:「祝福你們在這亂世中彼此擁抱最大的愛,對,我要做姑奶了,I love you both*已fact check!」不少人都祝她榮升大姑奶,但Jan即表示:「我只可做細姑奶,呢一世都做唔到大姑媽。」



今天張致恒透過經理人公司發聲明:「一直都好想同大家分享三個喜訊。但未婚妻十分體諒及愛錫我,一直不想影響我嚟緊的工作安排及想低調處理。不過今次,請原諒我的衝動。嚟緊,我將會盡我人生最大嘅努力,做一個好男人、好老公同埋好爸爸!」Kenny就有恭喜好兄弟:「恭喜晒我個好兄弟Steven,我聽到呢個消息都有啲驚訝同突如其來,又開心,佢喺人生度行入另一個階段,我呢排成日同佢一齊做嘢,都覺得佢越來越成熟,喺呢度祝福佢。」



Steven剛出道時曾與鍾舒漫拍拖,2013年因「漏M女」孫旗介入導致他與鍾舒漫分開,其後孫旗控訴Steven奪了她的「初夜」後即備受冷待並分手,Steven否認兩人曾拍拖,只承認與對方有過一夜情,自認「衰咸濕」,接着Steven跟「波波姐」莊端兒相戀,怎料2015年Steven被指背女友追富貴台妹,Steven公開道歉兼宣佈結束兩年情,他2016年與舞台劇演員梁皓恩(April)公開戀情,讚女友令他變得成熟,但今年Steven又被揭有新女,盛傳背正印April偷食,原來他跟April已經分手。



在晚上11時40分左右,張致恒在IG貼出和未婚妻、BB的合照,他還說:「以往自己年少輕狂,但好感激未婚妻雯雯事事包容,更為我添了一個非常健康可愛嘅寶寶。踏入人生另一階段,今後我會更努力工作,賺多啲錢,盡力比最好嘅教育小朋友!」



在Steven貼出一家三口相前少許時間,April晚上在IG貼上一張身形酷似Steven的男人背影相,開post說:「May i know what’s going on?!!!!點解忽然世界末日?!!!!!!!!!」並傷心留了兩個tag,分別是「#我怕過唔到今晚」及「#被偷走的那五年」,悲觀情緒浮面,有人就留言「take care」安慰,但April未作回應。《蘋果》晚上曾聯絡上April,到問是否被Steven欺騙?April短訊回覆:「係,我而家先知所有嘢。」April其後又在Steven的一家三口相上番言:「我呢?你會唔會覺得你有嘢要同我講?你想逃避到幾時,一個電話都唔面對?你所有衫褲鞋襪同所有嘢都仲係我度,你嗰啲愛我嘅message呢?先幾日仲有喎?你仲爭我好多錢,right?你唔打俾我嘅話,醫院見。」



------------------------------

【每周送10萬】

升級壹會員獨家尊享,立即參加10萬火急大抽獎!

*推廣生意的競賽牌照號碼:52302-9

-------------------------------

錶迷必讀!

89頁腕時計電子書 66款嚴選年度新錶

https://hk.adai.ly/e/v7jEA0MC1X





Steven在IG貼出與女友雯雯的自拍照,宣佈婚訊( IG截圖) Steven在IG貼出與女友雯雯的自拍照,宣佈婚訊( IG截圖)
 張致恒指今後會更努力工作( IG截圖)

張致恒指今後會更努力工作( IG截圖)
April傷心留言,指「我怕過唔到今晚」。(IG圖片)

April傷心留言,指「我怕過唔到今晚」。(IG圖片)
 Steven與April拍拖3年。(資料圖片)

Steven與April拍拖3年。(資料圖片)
Steven舊愛April晚上貼上一張背影相,酷似Steven。(IG圖片)

Steven舊愛April晚上貼上一張背影相,酷似Steven。(IG圖片)

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...