2019年7月26日 星期五

張致恒:張致恒結婚新娘不是我 舊愛:我怕過唔到今晚 __,張致恒,

留言令人心寒!張致恒(Steven)宣布就快結婚兼做埋老竇,不過未來太太並唔係大家認識嘅April,而係佢嘅粉絲雯雯。當大家以為Steven已為可以撇 ...


留言令人心寒!


張致恒(Steven)宣布就快結婚兼做埋老竇,不過未來太太並唔係大家認識嘅April,而係佢嘅粉絲雯雯。當大家以為Steven已為可以撇清同April關係之際,April喺晚上突然甫咗一張Steven的背影相,又似是而非發出恐怖控訴。

April留言:「May i know what's going on?點解忽然世界末日?」更恐怖係佢Hashtag話:「我怕過唔到今晚!」及「被偷走的那五年!」

東網致電April,記者起初問佢係咪April本人,佢起初話係,但當記者表明身份後,佢突然煞有介事唔認係April!

睇到咁嘅留言,唔只Steven驚,大家都好驚!

防止自殺求助熱線:

香港撒瑪利亞防止自殺會: 2389 2222

生命熱線: 2382 0000

明愛向晴軒: 18288

社會福利署: 2343 2255

撒瑪利亞會熱線(多種語言): 2896 0000

東華三院芷若園: 18281

醫管局精神健康專線: 2466 7350

利民會: 3512 2626

賽馬會青少年情緒健康網上支援平台「Open噏」: http://www.openup.hk




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...